Пані Валентина

Очі дівочі

Очі дівочі

Як використовувати

1. Очистити переорбітальну та носогубну зону мусом Red-Off phyto mousse. Я очищувала мусом AcneOff

Нанести невелику кількість мусу круговими рухами, що масажують. Змити водою. Просушити серветкою. 2. Вміст саше STEP 1 EYE&LIPS PEEL рівномірно нанести на шкіру навколо очей та/або губ. Пілінг наноситься на нижню повіку аж до війного ряду; на верхню повіку від брови до війного ряду, не доходячи 2 мм до вій, а при підвищеній чутливості шкіри – від брови до зони, що рухається. Час експозиції – від 5 до 10 хвилин (з кожною процедурою час експозиції поступово збільшується). Було незначне пощіпування)

Рекомендується залишатися в стані повного спокою і не моргати. Після закінчення часу витримки пілінг ретельно змити ватними дисками, змоченими прохолодною водою. 3. На суху шкіру переорбітальної та носогубної зони нанести вміст саші STEP 2 EYE&LIPS BOOSTER, ніжно масажувати для максимального проникнення активів. Не змивати. Поглинається добре та швидко, пахне трояндою😻 4. Нанести маску, що відновлює постпілінг, на переорбітальну і носогубну зону, витримати 15 хв, змити теплою водою, використовуючи ватяні диски.

Маска густа та жирна, але добре поглинається і під час експозиції теж трохи місцями пощіпує. 5. Завершіть процедуру догляду за сироваткою-філером Age-off eye filler. Я використовувала LIFTING POWER EYE FLUID.

Як я вже писала, набір розрахований на 3 процедури 1 раз на 7 днів, але об'єм саше аж 5мл і цього забагато для одного використання. Я, чесно кажучи, зробила процедуру не тільки на заявлених зонах, а й на все обличчя🤭 та мені вистачило половини саше тож можна розтягнути на більшу кількість процедур, це дуже економно, враховуючи вартість набору.

Та й саме ж цікаве-результат)) я не робила фото до-після тому що не розраховувала на видимий результат з першого використання, але він є-зморшки виглядають не такими глибокими як раніше. Сама шкіра наче дихає, трохи зійшли набряки-робила зранку. Скажу, що після звичайних засобів для очей від Myidi такого результату немає як після пілінгу.

Отже щирий рекомендасьон❤️

Очі дівочі
Очі дівочі
Очі дівочі