Кузя Ю-а

Економний комплект по догляду за волоссям

Економний комплект по догляду за волоссям

Останнім часом в групі активно писали про бюджетний бренд Meloni. І мені безмежно захотілось його спробувати. Що ж це за засоби за такі ціни? І чи вони того взагалі варті.

Ну і що ж воно таке?

Я за ціну свого шампуню від wella - отримала купу купезну всього. Однозначно, це реально дешево. Плюс купа засобів в тревел форматі! А це мега зручно! Прям плюсую, що це круто 💙

Оглянемо шампунь і маску однієї серії Balance.

Дизайн: мінімалістичний, вишуканий, стриманий. Мʼякий пластик, лаконічний брендинг. Однозначно гармонійно виглядає поличка у ванній з ними. Шампунь з кришечкою фліп-топ. Нормально закриває, не тече. Масочка шайба. З кришкою на закрутку і ще є додатковий захист - пластиковий диск.

Склад: не буду розбирати на молекули, проте склад натуральний, достойний та дієвий. В шампуні склад з натуральним рослинним екстрактам шести рослин: лаванди, шавлії, алтеї, зеленого чаю, ірису та жасмину. А ще кератин і провітаміни.

В масці взагалі кератин та гідролізат шовку — засіб нового покоління для інтенсивного та глибокого відновлення волосся, що постраждало від укладок, фарбування чи агресивної дії сонця. І ще екстракти розмарину, льону, женьшеню, рослинним оліям кокоса, оливи, жожоба, вітаміну Е.

‼️Я в шоці! Чому цей бренд продається так дешево з таким складом? Думаю, це швидко виправлять, адже так не буває. Така якість і така ціна? Хочеться наробити запасів 🤩

Дія та текстури:

Шампунь в міру рідкий, делікатно очищає волосся, відновлює його структуру, покращує живлення коренів, зменшує випадіння, а також залишає натуральний блиск та ніжний аромат.

Бальзам - однорідний, густий але дарує облегшення волосся, блиск, і ефект відчутно вже під час нанесення! Так, я далі про ці засоби, що коштують копійки, а результат таки фантастичний.

І фінальний бонус! Засоби безсульфатні. Чому я не знала про цю косметику раніше? Ви ж розумієте, як важко знайти якісний догляд без сульфатів, який до прикладу, дуже потрібен після ботоксів, кератину і взагалі, хто проти агресивних складників?

🟢 Я однозначно.... КУПЛЮ ЩЕ І ЩЕ ЦЕЙ ДОГЛЯД!

так, можливо, це і не керастаз, і не велла, але по більшості чинників вони й не поступаються. А це круто. Та й яка економія гаманцю з користю для волосся!!

І знову ж таки, пишаюсь українською косметикою. Дякую дівчатам в клубі, хто наштовхнув мене на цей бренд своїми постами 🥰

Економний комплект по догляду за волоссям