Vik_Sem

Що це, якщо не любов? #Inebrya

Що це, якщо не любов? #Inebrya
Що це, якщо не любов? #Inebrya

Inebrya Ice Cream Dry-T Mango Fluid Star Флюїд Рідкі кристали - використовую в своєму догляді вже вдруге. Пакування ще минулого зразка, зараз бренд кардинально змінив упаковку, але на мій погдяд ця, що маю я, більш стримана в мінімалістичному стилі, є прикрасою скляної баночки та не перехоплює всю увагу на себе.

В описі вказано, що продукт підходить для сухого й фарбованого волосся, яке потребує додаткового догляду. Справді, пару крапель достатньо щоб зволожити волосся, надати йому доглянутого вигляду, але потрібно саме одна-дві краплі, адже якщо використати більше, ви отримаєте зворотній ефект - брудні пасма.

Inebrya Black Pepper Iron Mask Зміцнювальна незмивна маска для неслухняного волосся - кохання з цим продуктом в мене сталося з першого викоритастання. З ним мене "познайомила" моя парикмахерка на етапі сушіння та вкладання волосся.

До знайомства з цим засобом, я завжди використовувала випрямляч для волосся, це тільки посилювало проблему сухості та без укладання волосся виглядало недоглянутим і тьмяним.

Ця маска позиціонує себе як незмивна з захистом від агресивного впливу термоприладів. За порадою парихмахера, я наношу невелику кількість засобу на чисте, вологе волосся перед сушінням та витягую волосся за допомогою фену та щітки. Ефекту цього засобу мені вистачає, щоб не користуватись вирівнювачем ВЗАГАЛІ. Ці два засоби я використовую вже вдруге поспіль і заміну їм в співвідношені ціна-якісь я не знаходжу.

Дівчата, цікава ваша думка, стосовно цих засобів і рекомендації засобів зі схожою дією.

Що це, якщо не любов? #Inebrya
Що це, якщо не любов? #Inebrya
Що це, якщо не любов? #Inebrya