Vik_Sem

ЩО В МОЇЙ СУМЦІ / WHAT IN MY BAG???

ЩО В МОЇЙ СУМЦІ / WHAT IN MY BAG???

Почну мабудь з того, що після отримання водійського посвідчення, розмір моєї сумки значно зменшився)) Тому на зараз моя сумочка типу кросс-боді від бренду JENNY FAIRY, дуже зручна, на одне відділення з широким ременем.

Саме в цю сумку чудово входить червона косметичка від MAKEUP, її я обрала в подарунок до Дня Народження і закохалась в неї назавжди.

Зміст косметички час від часу змінюється, але деякі з продуктів завжди зі мною.

1. Bourjois Little Round Pot Blusher Рум'яна в кольорі 15 ROSE ECLAT - незмінний фаворит моєї косметички, щоб освіжити свій макіяж, прекрасний відтінок, зручних формат.

2. Carmex Lip Balm - всім знайомий бальзам для губ, в мене з ванільним ароматом. Базовий бальзам для губ, добре зволожує та має довготривалий ефект.

3. NYX Professional Makeup Butter Gloss у відтінку 05 Creme Brulee, ой довго ж я його крутила в руках, на моїх губах він досить світлий і не комунікує з кольором губ, але саме в комбо з олівцем GLAMBEE 110, це кохання та розкіш на моїх губах.

4. LN Pro Glow & Care Balmy Lip Oil - олія бальзам для губ в кольорі 03, в моїй косметичці з зими, подобається густа консистенція та аромат, схожий на олійку від Clarins.

5. Essence Kajal Eye Pencil у відтінку 08 Teddy - класний бюджетний олівець, гарно тримається весь день, класичний коричневий колір з золотим ніжним блиском.

6. Oriflame Tender Care -багатофункціональний бальзам для сухої шкіри, маю таке !яєчко" в кожній сумці, використовую для зволоження кутикули,та як бальзам для губ.

7. Invisibobble NANO Marilyn Monred - міні резиночки для волосся, в червогому кольорі.

А що завжди є в вашій сумці?

ЩО В МОЇЙ СУМЦІ / WHAT IN MY BAG???