Кузя Ю-а

Мій чудовий вибір для сухої шкіри

Мій чудовий вибір для сухої шкіри

Вирішила я спробувати натуральну косметику українського бренду SUE. Обрала для себе гель для душу з ароматом карамелі!

В складі немає шкідливих та агресивних ПАР, що відчутно для сухої шкіри.

Ближче весни, після прийому душу, я відчуваю печіння шкіри.. От бувало у вас так? В мене таке часто, якщо засіб мені не підходить. А ще й авітаміноз і моє тіло вже вимагає черешні, полуниці, миру і сонця. Бо шкіра стає значно сухіша. І щойно витерла залишки вологи зі шкіри, як починає нестерпно пекти тіло. І поки не нанесеш літр лосьйону - спокою немає.

Не люблю тягнути резину, цей гель я не закривала навіть лосьйоном, бо шкіра не відреагувала. Значить дійсно, це делікатний засіб.

Одразу уточню, що у геля утворюється ніжна, молочна пінка, тож я відчула цю делікатність і натуральність у засобі 😌

Аромат карамелі. Ну тут в мене сталася ситуація 😂 Після мого прийому душу до ванни одразу заскочив син… і прийшов до мене з ображеним виразом обличчя. Каже: «не думав, що ти вже у ванні ховаєшся від нас і їж цукерки. Сказала б прямо, що не хочеш ділитись…». Ну я впала))) Загалом, аромат солодкий, абсолютно натуральний та не навʼязливий. Швидко пропадає з тіла та не спотворює в подальшому нанесення парфумів.

Упакування: Скляна баночка, що мені особисто дарує відчуття впевненості в наповненні і складі. Ніби, як лікар косметолог особисто для мене зробив засіб. Ну прикольно. Але від дітей сховаю подалі) Гарна якісна помпа, що видає дозовано засіб. Економний розхід.

Ну і склад, повторюсь - ідеальний. Раджу звернути увагу, бо сторонні сайти з перевірки - це підтверджують. 💙

Мій чудовий вибір для сухої шкіри
Мій чудовий вибір для сухої шкіри
Мій чудовий вибір для сухої шкіри
Мій чудовий вибір для сухої шкіри