O’Ostah

Надзвичайна смарт-щітка Oral-B iO Series 9

Надзвичайна смарт-щітка Oral-B iO Series 9

Oral-B iO Series 9 вміє спілкуватись, контролює кожен рух і буквально сканує зубки. А ще має портативний зарядний кейс. Ну просто знахідка для тих, хто подорожує! Вражень у мене цілий вагон, буду намагатись не пропустити жодну дрібничку.

Я користуюсь електричними щітками Oral-B вже 10 років. Перша була на батарейках, наступні мали зарядну станцію. Але одного разу я побачила ЇЇ і втратила спокій. На той час я багато подорожувала і часто була у відрядженнях, тому ідея із кейсом здалась чудовою. Але є одне “але” - ціна. Я довго відкладала покупку, але тримала її у віш листі. Не дарма чекала, бо лінійка iO сягнула нереального рівня.

  1. Зубна щітка
  2. Одна насадка Ultimate Clean
  3. Зарядний кейс
  4. Портативна зарядна станція
  5. Футляр для гігієнічного зберігання насадок
  6. Кабель для зарядки кейсу
  7. Інструкція

На відміну від моєї старенької Oral-B,  iO окрім обертально-зворотного механізму має ще й опцію мікровібрації. Це дозволяє не робити зайвих рухів: просто переміщуємось вздовж лінії зубів, а щітка зробить все інше за вас.

Окрім кращої якості чистки хочу зазначити ще й момент комфорту. Моя стара щітка мала досить відчутну вібрацію і шум, тоді як усі сили нової направлені на пульсацію. Вона працює тихіше і зубам у процесі комфортніше. Різниця між обертальним механізмом і зворотньо-обертальним колосальна: у мене деякі зуби надчутливі, з новою щіткою жодного дискомфорту я не відчула.

Для початку треба вставити додаток. Я думала, що його функціонал передбачає типове нагадування про чистку зубів, або заміну насадки, ну максимум статистику чищень. Але ні, окрім базових функцій програмка показує у реальномі часі якість чищення кожного зуба. Корисна опція, яка допомагає зробити догляд максимально якісним.

Їх цілих 7 і вони розумні: очищення язика, відбілювання, інтенсивний (ефект, наближений до проф.чистки), суперсенсетів (для найчутливіших зубів та проблемних ясен), щоденне очищення, чутливий, догляд за яснами.

Це підпал! Із ним чищення буде максимально прицільним та якісним. Тисните на зуби занадто сильно? Щітка сповістить вас про це червоним світлом. Відірвали насадку від зубів або недостатньо її притисли? Датчик загориться білим. Якщо усе зроблено правильно - є зелений сигнал. Тобто, розумна технологія сама направляє вас і контролює процес.

Спочатку я коливалась між білим і червоним, але вже після трьох днів користування перейшла на зелену сторону) Тепер процес чищення відбувається інтуїтивно. Але є ще одна фішка-помічник, про яку я хочу розповісти окремо.

Меджик, не інакше! Відкриваємо сторінку-аналізатор у додатку і починаємо чищення. Умовно розділяємо зубний ряд на 8 зон (усього - 16, якщо брати до уваги верхній та нижній), коли кожен зубчик буде очищений з усіх сторін на 100% - програма зреагує на це і виставить бали. Не лякайтеся, це не складно: карта ротової порожнини у застосунку інтерактивна, вам не потрібно думати, де яка зона, програмка усе підкаже і покаже. 

Ви можете бачити ретельність чищення та якість, силу натиску та загальний результат сеансу. За змінами у догляді можна спостерігати у динаміці. Я обожнюю такі інтерактивні штуки, тому ходжу чистити зуби тепер із телефоном. Не знаю, на скільки мене вистачить, та поки “іграшка” не набридла.

Важливо❗️Якщо під час чищення ви не активували додаток, програма запише сеанс як звичайне чищення. Тобто, ви не побачите аналіз якості та тривалості чистки.

Досягатори оцінять) Перед першим чищенням програма пропонує виставити цілі: свіжий подих, винищувач нальоту, відбілювання та інше. Перейти до наступної цілі можна тільки у випадку, якщо ви на 100% досягнете успіху у попередній. За сумлінність ви отримаєте нагороди.

Ще не розраховувала, за скільки тижнів можна зібрати всі фішечки (і чи це можливо), але вже хочу відзначити цей маркетинговий хід. Хоч я і доросла, але такий інтертеймент із гаджетом мені зайшов. І це при тому, що я люблю чистити зуби і не потребую додаткової мотивації.

Перше, що впадає в око - дисплей. Він сповіщає користувача про те, що відбувається у цей момент.

Беремо гаджет до рук і бачимо вітання, коли закінчуємо сеанс - він прощається)

Окрім цього щітка показує рівень заряду, або коли потрібно замінити насадку (і це не умовні три місяці, “розум” зчитує кількість сеансів та їх тривалість, бо усі ми різні).

Щітка сумує, коли ви погано чистите зубки та радіє, коли ви молодчинка. Якщо тривалість сеансу достатня, рухи правильні і всі 16 зон пропрацьовані - отримуєте “бали” у застосунку.

Візуальний таймер відслідковує тривалість сеансу. Коли спливають рекомендовані дві хвилини - щітка подає три вібрації.

Це саме те, що я так хотіла отримати! Кейс має функцію підзарядки: просто розміщуємо у ньому щітку і не турбуємось, що потрібно брати із собою зарядну станцію. Проте, маємо возити за собою окремий кабель для зарядки (це не звичайний Type-C, що трохи засмучує). Повний заряд чохла складає 6 годин.

Вдома заряджаємо щітку на станції. Вона магнітна, добре тримає гаджет і має стильний вигляд. Повний час зарядки становить три години, а однієї повної зарядки вистачає приблизно на 14 днів роботи.

Так-так, за щіткою також потрібно доглядати, щоб на ній не оселилась колонія мікроорганізмів. Після сеансу потрібно зняти насадку, ретельно промити її водою; також необхідно промивати окремо тримач для насадки. Далі висушуємо деталі паперовим рушником і залишаємо гаджет сохнути при кімнатній температурі до наступної зустрічі.

Док-станцію можна очистити одним рухом. У порівнянні з попередньою - це против, стару доводилось вичищати окремою мануальною щіточкою.

Ну, я вражена. Фішки, про які я розказала, не можуть не здивувати. Але головна функція будь-якої щітки - це якісний догляд, і вона виконана на 100%. Я маньячно чищу зуби, не пропускаю жодного чищення і навіть можу легко пройтись щіткою після обіду. Завдяки цьому (ні, не генетика) я поставила першу пломбу у 30 років, а зубний камень видаляла тільки один раз. Звісно, хотілось би мати білішу емаль, але мій досвід відбілювання дуже сумний, тому усі надії покладаю на якісний догляд.

Oral-B iO дійсно має схожість із профчисткою (на спецальному режимі), зубки відполіровані та у деяких зонах стали білішими. Тому продовжую чистити-гратися і за декілька місяців дам фідбек, чи змогла я наблизитись до канонічної голлівудської посмішки.