Hanna Domashenko

#testmakeupclub | Догляд за волоссям від Kerastase Premier

#testmakeupclub | Догляд за волоссям від Kerastase Premier

Мої перші баночки від Kerastase мене дуже вразили і після цього тестування в обране на Makeup в мене додалося парочку позицій бренду, які я планую придбати!😻

Варто розпочати з того, що за останні два місяці з мене посипалося купу волосся і я відрізала, мабуть, більше 20 см довжини, а зараз знаходжусь в процесі боротьби за гарне, здорове, блискуче волосся! Залишаю спойлер у вигляді фото "до" та "після", тому далі детальніше про кожен продукт окремо ✨

Лінійка Kerastase Premier спрямована на боротьбу з накопиченням кальцію на волоссі. Враховуючи якість води, яка потрапляє до наших домівок - це дійсно велика проблема, що робить волосся тьмним та сухим. Основна діюча речовина в цій лінійці - це лимонна кислота!

#testmakeupclub | Догляд за волоссям від Kerastase Premier

Цей прешампунь містить 8% діючої речовини даної лінійки - лимонна кислота+гліцин. Це дозволяє зменшити перенакопичення кальцію та допомагає відновити кератинові зв'язки у волосинках.

Наношу його на вологе, підсушене рушником волосся по всій довжині, витримую 3-5 хвилин. По консистенції мені нагадав цей засіб якусь нежирну олійку. Але запах тут відмінний: так пахне, як на мене, в пристойному салоні краси 😅

Крок номер два: прешампунь не змиваємо, а одразу додаємо декальцинуючий шампунь на корені волосся, пінимо і вимиваємо його по всій довжині. Цей шампунь має такий самий аромат, як і вся лінійка. Консистенція у нього ну дууууже густа, ніби згущене молоко! А піниться він взагалі не так, як всі мої шампуні! Він дуже економічний, бо утворює густу, пористу пінку з невеликої крапельки засобу! Піна така густа, що шапочкою вкриває все волосся! А бульбашки не зникають, що нагадує туго збиті яєчні білки! Шампунь мені дуже сподобався! Він гарно мені вимив волосся, але не пересушив при цьому шкір голови.

Змиваю шампунь, підсушую волосся рушником і наношу кондиціонер. Він кремової текстури - не густий і не рідкий. Витримую до 5 хвилин. Волосся стає гладеньким: волосинка до волосинки. Легко прочісується між пальцями.

Змиваю кондиціонер і на підсужене знову ж таки, волосся наношу невелику кількість маски. Вона досить густа на відміну від кондиціонера. Аромат тут більш насичений. Витримую на волоссі до 5 хвилин та ретельно змиваю водою. Якогось ефекту складно відчути на вологому волоссі, тому далі підсушуємо його і дивимося на результат.

Олійку я наносила на вологе волосся. Наносила в більшості лише на кінчики, бо вони в мене там потребують значно більшого зволоження. До того ж, такими засобами я завжди боюсь переобтяжити волосся, щоб воно не виглядало масними "бурульками". Пару крапель мені достатньо, щоб нанести на все волосся.

Олійка не супер-жирна: вона гарно "п'ється" волоссячком. Після всіх маніпуляцій по сушці та укладці саме цей концентрат додає такого гарного блиску!

Лінійка Premier дуже вдала, як на менен! Я би точно придбала собі прешампунь та шампунь. Маску та кондиціонер парою немає сенсу купляти - достатньо якогось одного продукти, бо разом вони можуть сильно обтяжувати волосся і буде скоріше ефект брудної шевелюри вже на наступний день після миття.

Висушене волосся виглядає дуже живим та блискучим! Воно не плутається та досить об'ємне! Насичується так, що навіть не потребує додаткового вирівнювання прасочкою!

Єдиний мінус - після цих засобів непогано так змивається колір фарбованого волосся! У моєму випаду це влядає хайлатсами, але когось може це дратувати😅