Кузя Ю-а

Я його знайшла!

Я його знайшла!

Десь певно рік тому я писала страждальний пост, що шукаю щось альтернативне CT, але з тою ж якістю, за меншу ціну. На це пішло реально пів року, але я це зробила. Все, ділюсь безцінним досвідом і його результатом.

Моя любов це GOSH! І їх кремовий контурінг для обличчя! За якістю він ну просто мега крутий 🥰 Ідеально тушується, ідеально адаптується та жодних проплешин у кольорі.

Кремовий контуринг — це зручно, швидко на комфортно. Моя знахідка це Shape Up від бренду Gosh Copenhagen.

Губка-аплікатор значно спрощує процес створення тіней і дозволяє робити розтушовування, не використовуючи додаткові пензлики чи спонжі. Але, тут особисто я плюсую за швидкість нанесення, а от тушую я пензликом. Ну що б дуже було на натурально. Окрім того, з бонусів, аплікатором зручно промальовувати лінії, формуючи потрібний ефект та корегуючи риси.

Легка формула крему, майже невагома, не обтяжить шкіру та не спровокує зибиття пор.

Окрім того, вам буде дуже зручно регулювати глибину кольору, адже продукт легко нашаровується. Контуринг майже не відчуватиметься на обличчі протягом дня, але виглядатиме бездоганно.

Особливості крему для контурингу Shape Up від Gosh Copenhagen:

- зручний аплікатор з подушечкою забезпечує рівномірне нанесення та плавне розтушовування;
- підкреслює красу рис обличчя;
- веганська формула;
- має кремову консистенцію;
- не сушить та не стягує шкіру;
- миттєво фіксується і забезпечує стійкий контуринг;
- компактний, підійде для подорожей;
- представлений у двох відтінках.

Контуринг наношу по новим правилам буквою v. Результат буде більш природнім, і це унеможливлює спотворення контуру обличчя. Мені цей підійшов спосіб.

Колір в мене світлий у цьому пості. Ідеально на щодень.

Я його знайшла!
Я його знайшла!

Я бачу сяяння шкіри, від правильного контуру. Адже правильно розтавлені акценти візуально омлоджуюють обличчя. Цей колір універсальний. Більш темний варто для смуглих і на вечір. Але з огляду, що засіб гарно тушується, то з обома легко створити різні образи. Мені світлий колір схожий на бронзер, але я дуже смугленька мадам ;) А темний я візьму для більш активних образів.

Колір на щодень 001. Кольорова палітра ідентична класичним СТ, але якість взагалі не поступається. А ціноутворення- більш людяне. Притому, що візуально починаючи навіть від пакування, як на мене - Gosh виграв.

Я в захваті 🥹