Tatyana

Скраб від Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy

Скраб від Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy
Скраб від Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy
Скраб від Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy
Скраб від Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy
Скраб від Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy

Це мій перший продукт від Bogenia.

Скраб на основі морської солі і ментолу позиціонується як глибоко очищуючий, який має не тільки ретельно усувати бруд і жир, а ще й доглядати за шкірою голови, зволожуючи її завдяки комплексу олій, надавати заспокійливу дію і прискорювати мікроциркуляцію крові, що сприяє росту волосся.

Скраб від Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy

Пакування мені сподобалась, воно зручне і практичне. Пластикова міцна банка запакована в плівку і має додатковий захист під кришкою.

Об'єм 250 мл.

Скраб має приємний освіжаючий ментоловий аромат, зовсім не різкий і не інтенсивний.

Масса не дуже густа, не пастоподібна. Кристали солі досить великі, але їх не дуже багато і вони не складають основну частину.

Скраб наноситься на попередньо очищену шампунем голову. Я очікувала, що від нього буде виражена прохолода, яка характерна для ментолу, але засіб дає лише легкий освіжаючий ефект. Якщо наприклад порівнювати з маскою від La'dor з ментолом і чайним деревом, яка нереально холодить і надає морозну свіжість, яка навіть зберігається деякий час після застосування, то від цього скрабу лише поверхневий натяк на прохолодну свіжість. Як тільки його змиваєшь, то практично одразу не відчуваєш присутності ментолу.

Скрабуючий ефект від кристаликів слабкий та майже непомітний. Якщо просто одразу розподіляти скраб по шкірі, то морська сіль частіше залишається на волосках, при масажних рухах я не відчуваю їх. Тануть вони не швидко.

Тільки якщо наносити по проборах, то можна відчути їх дію, але це занадто складно зробити по всій голові. Також використовувала цей скраб на чоловікові у якого коротке волосся, та він теж не відчув ефекту скрабування.

В процесі масажу скраб швидко піниться, утворюючи густу кремову массу. На моєму відносно довгому волоссі ця щільна піна збирається вище прикореневої зони і сплутує там волосся. Якщо не скористатись маскою, чи бальзамом, то мені б було не просто все прочісати, та я і не практикувала без, бо для мене це очевидно, тому обов'язково їх наношу.

При змиванні піни збігає просто неймовірна кількість, навіть більше, ніж після використання шампуню. Я припускаю, що коли користуєшся цим скрабом, то попередньо можна голову мити лише один раз.

На шкірі голови скраб відчувається комфортно. З боку епідермісу ніякої негативної реакції не викликав (подразнення, зуду і т.д). Шкіру не сушить.

Після використання додаткового об'єму не надає і бажану більш тривалу свіжість волосся у прикореневій зоні нажаль не подовжує.

На рахунок нього у мене загалом приємні враження, але очікувала більшого.... Хотілося більш відчутного скрабуючого ефекту і подовження чистоти волосся. Скраб наче і не поганий, але нічого такого особливого у ньому нема, повторно скоріш за все не куплю.

Із позитивних спостерігать відмічу, що засіб дійсно заспокоює шкіру і знімає зуд.

В своєму складі містить олію аргани, жожоба, авокадо, кератин і вітамін В5, які доглядають за шкірою і гарно на неї впливають.