Olena Lanova

Бюджетна знахідка від Bi-Es Fabio Verso

Бюджетна знахідка від Bi-Es Fabio Verso

Аромат дійсно незвичайний. Нічого подібного у мене в колекції ще не було. Досить-таки бюджетний виробник польської парфумерії Bi-Es.

Приємне оформлення, красивий сучасний флакон. Що я чую в цьому ароматі? Перше - це вибух фруктових нот. Дуже багато фруктів: солодких ананасів і абрикосів.

Далі, протягом часу, фрукти відходять на другий план. На перший план виходить трав'яний запах, ніби легкий аромат трав. Трави не свіжої, а скошеної трави, а трошки підсохлої травички на сонці. Потім цей аромат стає все більш і більш деревним. Тобто, у нас фрукти на третьому плані, легкий аромат трави (може листя фіалки як заявлено в піраміді) трошки підсушеної на сонці на другому плані, і на першому плані у нас виходять деревні ноти, кедр і мускус.

Аромат досить стійкий і дифузний, стійкість на одязі хороша, відчувається години 3 точно, далі стихає. Не для маленьких дівчаток і підлітків, а для впевнених у собі дівчат. Аромат не чоловічий, бо є певна солодкість, трошки солодкості, квітковості та легка пудровість.

Він нікого не буде душити, є в ньому легкість. Відмінна комбінації трави, трошки фруктів, трошки дерева. Я думаю, що найкраще цей аромат підійде навесні, восени і також взимку.

Olena Lanova
0
0