Olena Lanova

Мій бюджетний улюбленець від Bi-Es...

Мій бюджетний улюбленець від Bi-Es...
Мій бюджетний улюбленець від Bi-Es...

Цей аромат піднімає настрій. Він дуже затишний, створює відчуття радості, тепла і позитиву. Перше, що я чую, це слива. Слива дуже стигла. Темна, солодка, зваблива. Далі чую ще трохи квіткових нот, схожих на лілію, і ще трошки солодких фруктових нот.

Все-таки основна солююча нота це слива. Слива стигла, темна, соковита і дуже солодка. У верхах і в середніх нотах відмінно звучить, дуже яскраво і дзвінко. Ближче до бази вона притихає і залишається солоденький ванільно-сливовий аромат.

Стійкість для бюджетної лінійки, для бюджетного парфуму, відмінна. Години три я чую аромат з одягу, якісь переливи можуть навіть залишатися наступного дня. Коли ж я використовую цей аромат?

Перше, це коли мені потрібно трохи повеселішати,мені потрібно підняти свій настрій, мені потрібно більше позитиву в житті. Цей аромат для мене просто джерело позитиву і покращує мій настрій.

Ще, коли можна використовувати цей аромат? Це коли ви налаштовуєтеся на романтичний лад, романтичний вечір, десь провести його, провести його з коханою людиною в затишній домашній обстановці. Через його солодкість чоловіки часто сприймають його як щось солодке і приємне, привабливе. Багато хто порівнює його з ароматом Крістіни Агілери і вони дійсно в одному напрямку. Крістіна Агілера теж солодка, з нотами сливи і ванілі.

Цей аромат не шлейфовий, не дифузний, він залишається близько до шкіри, тому я вважаю за краще його використовувати як домашній аромат. Супер бюджетний, супер комфортний, об'єм 100 мл. Можна поливатися кілька разів на день. Загалом, я можу сказати, що це один з моїх улюбленців бюджетних від виробника Bi-ES.

Olena Lanova
0
0