Ta_nyaaaaaaa

Бюджетний аналог Kirke? | міст Phoenix від Rebellion.

Бюджетний аналог Kirke? | міст Phoenix від Rebellion.
Бюджетний аналог Kirke? | міст Phoenix від Rebellion.

Хто вже не пам’ятає, нагадаю, що я писала про парфумовані спреї для волосся та тіла Rebellion. На огляді були три аромати: Columba, Tucana i Apus.

Читай тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/29018/

Однак насправді це не всі місти Rebellion, які я маю. Також у мене ще є аромат Phoenix у старому форматі та дизайні. Про нього сьогодні і розповім детальніше.

З ним мене також познайомила Оксана К.🤗

На відміну від оновлених флаконів, старий виготовлений у форматі ручки і повністю з пластику.

Поверх флакону наліпка темно-зеленого кольору із сріблястим написом назви місту - Phoenix та дрібнішими літерами білого кольору - назва бренду, продукту та об‘єм.

В оновленому флаконі наклейка з назвою прозора, на якій назви чорним жирним курсивом, або дрібними біленькими літерами про склад.

До речі, у попередньому форматі флакон містив 10 мл продукту, а тепер маємо 8 мл. Трохи урізали 😅

Дозатор у форматі спрею гарно функціонує, дрібно і широко розподіляє продукт, не "плюється".

Ціна особливо не змінилася, як мені відомо. Тобто знаходиться у діапазоні 49-70 грн за об'єм 10 мл (оновлені флакони зараз 8 мл) і від 218 грн за повнорозмір об'ємом 120 мл.

Такий формат зручний, адже поміститься у будь-якому сумочку (але нові мені подобаються значно більше) 🤭

Так, це міст не простий, а з великою кількістю дрібних, але доволі делікатних блискіток сріблястого відтінку.

Вони тяжкі і осідають на дно, тому перед використанням слід гарно струсити флакон.

🙈 я про це не раз забувала

Додаю відео цього сяяння 😍 Воно дуже делікатне, тому, як на мене, навіть як ви не дуже любите блискітки, вони не будуть вам заважати значним чином. Помітні лише при гарному освітленні чи сонечку ☀️

До речі, на одязі вони теж ледь помітні і через це не лишають плям 🥰

Відразу зазначу, що з оригіналом Kіrke від Tiziana Terenzi я не знайома, але уже слухала чимало копій, аналогів.

І так, я вважаю, що спрей Фенікс від Ребелліон теж схожий на Кірке, принаймні з тими копіями та аналогами, що я була знайома раніше. Але він менш фруктовий, ніж усі відомі для мене версії.

Яскравий, вибуховий і насичений. Не для всіх.

Я теж не є фанатом ароматів, схожих на Кірке, так як для мене це ту мач. А останнім часом від таких гучних ароматів загалом болить голова.

Тепер про мої відчуття аромату Фенікс 👃🏻

Від самого початку відчуваю яскраві враження, схожі на вибух фруктового феєрверка, що розгортається у просторі. Фенікс стартує яскраво, вибухово, що було зовсім неочікувано для мене.

Терпка солодкість фруктів і ягід... але для мене це не суто ягоди, а їх зелені листя, так як аромат починає звучання дуже свіжо, навіть трішки "колюче", неначе шипи кущів малини.

*при першому знайомстві і вдиху аромату з дороги мені навіть здалося, що це кислюще зелене яблуко 😳 Але ж ні...

Аромату розцвітає, втілюючи тропічну маракую та навіть перестиглмй персик, які додають нотку екзотики і легкості. Відчуваю аромат весняних білих квітів, що розцвітають під легким, ще прохолодним вітром. Але тут, серед цієї ідилії, непередбачено вибухає мускус - важкий, сильний, ніби удар, який вибиває з ритму. І так, це буквально з першого вдиху.

Цей аромат містить ❗️ударну дозу мускусу.❗️

На щастя, серед цього мускусного шоку, ти відчула долини заспокійливого сандалу і солодкувату, але зовсім не кондитерську ваніль. Ці ноти додають аромату глибину, створюючи приємний баланс до агресивного мускусу. Ваніль додає припудреної м'якості до екзотичного фруктового букету, що стає найбільш відчутним лише після годин 4-6 носіння.

З часом цей аромат стає більш ніжним, врівноваженим, обрамленим, ніж вибуховим. Стає таким солодким і приємним, неначе плавний танець природи на шкірі. Однак, він так і не став моїм фаворитом, адже до приємного звучання аромат треба розносити протягом декількох годин.

З цим у спреїв Ребелліон взагалі нуль проблем, адже вони НАБАГАТО стійкіші та шлейфові, ніж їх парфумована вода.

На тілі Фенікс відчуваю до прийняття душу, а також на наступний день, на одязі - до прання, на волоссі - до миття.

Шлейф гучний і довгий, тягнеться мов вітерець, який огортає мене й оточуючих.

Цей аромат, напевно, найпотужніший і найгучніший з усіх чотирьох. Однак у приміщенні він мене душить, можу носити лише на вулиці і то 1-2 бризги.

Незважаючи ні на що, я буду продовжувати хвалити місти Ребелліон, бо їх співвідношення ціна/якість на висоті 🔥 Мені навіть здається, що перейду на них замість парфумів, на певний проміжок часу так точно 😉

Сподіваюся, до літа я дочекаюся нових ароматів спреїв від бренду, адже вони зачаровують 🥰