Марія Bondar

Плач і прохання поради. Гель лак сходить шматками з нігтя.

Плач і прохання поради. Гель лак сходить шматками з нігтя.

З моменту як я спробувала гель лак і до зараз я не знайшла досі вирішення. На мені гель лак тримається не більше 4-5 днів без відходів. Потім починає злазити як наклейки.

Розповідаю детально. Я ходила до 5 різних майстрів манікюру. І робила манікюр сама. Результат один і той самий. Робила і з ваннами коли відрізають по розпареній руці кутикулу (гель лак тримається всього 1-2дні) і на сухий манікюр де просто відрізають кутикулу (тримається 4-6 днів). Коли починає відходити лак, я ще декілька днів терплю, але потім він за все чіпляється. І виходить що максимум я можу поносити гарні нігті - тиждень. Це просто розпач і плач. Я використовувала і ультра бонд, і різні бази, каучукові і тд, і гель для нарощення, і дегідратор, і всякі втирки в нігті перед базою. Не допомагає нічого. Я навіть спробувала діп систему - коли без лампи застигає, і твердіє за допомогою активатора рідини - також не допомагає (але так тримається трохи довше 6-7 днів)

Ось така історія. Потребую поради, підтримки. Може серед вас є спеціалісти які розбираються у нейл індустрії. Буду вам дуже вдячна 🩵

Плач і прохання поради. Гель лак сходить шматками з нігтя.