ДАРÍЯ КÓВАЧ

МІЙ ОНОВЛЕНИЙ ДОГЛЯД ЗА FACE

МІЙ ОНОВЛЕНИЙ ДОГЛЯД ЗА FACE

Привіт всім♥️ приємно, що дехто з вас сумує за мною тут 🥰

Насправді так здається, що я зникаю з клубу та я всього лиш вихідна на вихідних)

Сьогодні буду ділитись новою рутиною. Ні, я не замінила всі баночки, лосьйон Needly чи ензимна пудра Marie Fresh, у мене також в рутині.

Але є ось такі оновлення

Я все ще добиваю свою міцелярку від Garnier і буду шукати нову, класну. Приглядаюсь до Simple блакитної, бо хочу щось бюджетне і просте. Макіяж в звичайному житті я майже не наношу,а після зйомок змити буде достатньо.

А ось для другого етапу очищення я обрала гель від бренду Byphasse. Я вперше знайомлюсь з цим брендом, бачила зелену маску (аналог Atache), хотіла взяти але потяглася рука до інших засобів.

Трохи про гель, мої враження за короткий період тестування і одразу скажу, що пізніше напишу свої враження вже або у викидушках, або окремим дописом.

Byphasse Purifying Cleansing Gel All Skin Types

СКЛАД:

Aqua (Water), Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Triethanolamine, Decyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Actylate Crosspolymer, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Polysorbate 20, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-35 Castor Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, CI 42090 (FD & C Blue No.1).

Як бачите в складі є SLS,парфум, касторова олія, пег

Тобто склад не найкращий, але за таку ціну доволі великий обʼєм та гарне очищення. Гель не викликав у мене жодних реакції, не вимиває аж до скрипу, та не сушить.

Але його важкувато змивати, він такий дуже схожий на желе коли на обличчі. Майже не піниться,аромат у нього не різкий та приємним його назвати не можна. Аромат косметики

Він мені сподобався але повторювати поки не буду, бо не можу постійно користуватись одним і тим самим, а його обʼєм достатній щоб набриднути мені)

Я вас раніше уже знайомила з цим брендом, а саме з супербюджетним і класним BB https://club.makeup.com.ua/post/16440/

Я користувалась пів року цим засобом і можу рекомендувати, єдине, що в складі є силікон. А також відтінки всього два. У мене був 02, і дуже світлій шкірі він надто темний. А от 01 ще не тестувала

Тож продовжила своє знайомство з Nextbeau

Я отримала раніше пробник скатки і вперше спробувала такий засіб

Тому вирішила придбати цей гель-пілінг.

NextBeau Clear Blemish Peeling gel

Це відлущуючий і заспокоюючий пілінг для обличчя. З AHA/BHA/PHA/LHA кислотами, гіалуроновою кислотою, екстрактом чайного дерева та грейпфрута. Має очистити шкіру, пори та вирівняти рельєф і тон шкіри. Рекомендується для жирної, проблемної і комбінованої шкіри. У мене хоч і нема акне, та шкіра комбінована на носику є сальні нитки і подекуди запальні елементи (якщо я зʼїм пів кг цукерок,наприклад🫠)

100 мл, білий густий гель, який перетворює у катишки)

Ціна була на знижці 119грн

Давайте ще склад додам окремо

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Quaternium-60, Propylene Glycol, Cellulose, Carbomer, Alcohol Denat., Fragrance(Parfum), Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Chlorphenesin, Betaine, Allantoin, Disodium EDTA, AlphaIsomethyl lonone, Benzyl Ben-zoate, Gluconolactone, Salicylic Acid, Capryloyl Salicylic Acid, Panthenol, Butylene Glycol, Citrus Grandis (Grape-fruit) Peel Extract, Calendula Officinal-is Flower Extract, Sodium Lactate, 1,2-Hexanediol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Sodium PCA, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Malic Acid, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Tartaric Acid, Pyruvic Acid, Ethylhexylglycerin

Він цілком безпечний, по відчуттях, то приємний холодок тримається після використання, а потім шкіра гладенька і пружна

Я ще детально розберу кожен компонент, відчуття і покажу як працює. Сьогодні тільки знайомство з продуктами)

Я обрала для себе тонік від бренду Byphasse. І одразу 500 мл, мені сподобалась пляшка) І ціна була не набагато більшою

СКЛАД:

Aqua (Water), Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-75 Lanolin, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Gluconolactone, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone.

Я одразу зазначу, що вже ледь не пожалкувала про покупку. І повернусь до Bielenda або спробую з серії Clear Blemish від Nextbeau. Тому що цей трохи стягує мені обличчя і я помітила висипання після використання (можливо збіг,не виключаю).

Також мене напрягає ось цей компонент «БРОНОПОЛ», чекатиму на своїх фей, які знаються на складі і скажуть чи справді він настільки шкідливий.

Аромат в нього доволі різкий пахне як у квітковому троянди, аж мороз в ніс вдаряє. Хоча шкіра стає матовою з ним,але є ось це стягнення хоч і не сильне. Яке відштовхує.

Також він рідкий саме як тонік, чому він лосьйон-не зрозуміло. Просто водичка

Тому його я точно не повторю, але радити чи ні-кожен вирішує сам для себе. Про нього я ще окремо напишу згодом

До нього я наношу лосьйон щоб зволожити шкіру, особливо після легкого стягнення від тоніку

Я хотіла собі давно якийсь спф саме цього бренду. Мені подобається дизайн, сподобався бб. А обрати можна на будь-який смак, різнобарвність зашкалює.

З 6 різновидів не включаючи 2 види BB з spf50+

Я обрала той, де нема силікону в складі, а також написано, що він зволожуючий

Він на фізичних фільтрах, у нього хороший склад за таку ціну (120грн)

СКЛАД:

Water(Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol

Methoxyphenyl Triazine, Terephthalylidene Dicamphor

Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Ceteareth-20, Titanium Dioxide, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polyhydroxystearic Acid, Chlorphenesin, Sodium Polyacrylate, Aluminum Hydroxide, Fragrance(Parfum), Tocophery Acetate, Hydrogenated Polydecene, Stearic Acid, Ethylhexyglycerin, Isostearic Acid, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Sorbitan Trioleate, Disodium EDTA, Trideceth-6, Limonene, C11-13 Isoalkane, Alpha-Isomethyl lonone, Centella Asiatica Extract, Linalool, Sodium Hyaluronate(20ppm), Polygonum Cuspida-

tum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Toco-pherol, Myristyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Camellia Sinen-sis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hydroxypropyitrimo-nium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer,

Potassium Hyaluronate

Мої відчуття:

Чесно, найкомфортніший спф,який я мала. Цей бренд запав мені в серце, все, що я тестувала виявилось чудовим та я можу рекомендувати хоча б спробувати щось для себе

Справді присутнє зволоження, він не вибілює, аромат у нього нейтральний просто пахне кремом і все, не липкий. Гарний спф за таку смішну ціну

Ось і все, планую знайомитись далі з косметикою nextbeau, а також можливо придбаю масажер для овалу обличчя.

Дякую що дочитали до кінця

Обіймаю 💌