Ідеальне комбо від ламкості волосся👸
Якщо у вас також ламке волосся(особливо після виходу з блонду)спробуйте цей набір)
- Почнемо з шампуня Hask Argan oil. Позиціонує він себе,як безсульфатний з натуральним складом,який іде як відновлюванний. Я власниця жирного типу шкіри голови із сухим та ламким волоссям по довжині,і шампуні зазвичай купляла для жирного типу голови. Але помітила,що багато з них сушить і довжину(тому що піна стікає по всьому волоссі). Користуюсь вже місяць і можу сказати наступне:
- Швидше голова не жирніє(цього боялась найбільше);
- волосся не пересушує і воно менше плутається та пушиться;
- шкіру голови промиває добре,хоча сам шампунь дуже м'який;
- шампунь густий,добре піниться(не дивлячись на натуральний склад),малий розхід і чудовий запах цитрусових🍊 Однозначно рекомендую і хочу спробувати інші позиції даного бренду(хоча їх важко зловити)
- Тепер перейдемо до кондиціонеру OGX Brazilian Keratin Therapy. По консистенції густий із запахом карамелі🍬 і наповнює волосся крутіше ніж деякі маски. За місяць використання волосся справді почало набагато менше обламуватись (за це йому велике дякую☺️🫣 )а також легко розчісується після миття . Вирівнювання я не помітила(але на різному волоссі - різна дія). Для живлення,наповнення і м'якості однозначно рекомендую.
Коментарі (0)