Kostenko_Nastya👩‍🦰

Мої бьюті-плани на квітень

Мої бьюті-плани на квітень

Привіт, красуні💋

За останні два місяці я якось сильно підзабила на догляд. Важко дається на роботі, багато стрессу. І тому останнім часом почала пропускати догляд за собою. Плюс додатково є бажання внести трохи корректив у зовнішність. А щоб мотивація була більше і не було бажання все закинути на пів шляху, вирішила викласти тут допис зі своїми квітневими бьюті-планами.

Ну, що ж, поїхали!

По-переше, бажаю трошки занятись спортом (хоча б кілька днів натиждень). У мене нема на меті схуднити, потрібно лише трішки "підтягнутись". Також планує хоча б одинь день на тиждень займатися йогою (мені дуже подобаються відеоуроки Карини Харчинської).

По-друге, треба трішки поганяти целлюліт. Для цього у мене є суха щітка, дерев'яний массажер. Додатково буду використовувати розігріваючий антицеллюлітний крем, який у мене наразі є (його треба добити, бо закінчується термін придатності). Можливо додам ще обгортування (знов ж таки, крем цей також використовується як обгортування).

Майже кожен рік весною у мене починають кровоточити ясна. І кожен рік мене рятує полоскання ротової порожнини травами: ромашкою, календулою то корою дуба. Змішую їх усі порівну, запарюю у стакані води. Доречі, склад "злямзяла" з одного ополіскувача, який мені одного часу дуже допоміг.

Планую пропити курс гліцину. Знаю, що навколо нього точиться багато суперечності стосовно того, що він не допомогає. Мені допомогає - я стаю більш зібраною, спокійною, сконцентрованою.

По-перше, не підзабивати на догляд, бо останнім часом і наношення кремів пропускаю, і маски. Також у цьому місяці потрібно добити альгінатну маску, бо в неї теж закінчується строк придатності.

По-друге, планую ввести щоденний массаж обличчя ручний та ролером. Також два дні в тиждень планую робити масаж скребком гуа-ша (буду робити його по кокосовій олії). Справа в тому, що сребок купила вже давно, но щось все руки не доходять. Особливу увагу масажами планую приділити зонам зі зморшками ("гусячі лапки", міжбрівка, лоб, носогубка та загальний контур обличчя). Також великої уваги потрібно приділити шиї, бо з'явились кільця Венери.

По-третє, бажаю змініити макіяж. Бо якось вже мій постійний мені піднабрид....

По-переше, потрібно пофарбувати волосся, бо сильно відрос корінь та по довжині вже сильно вимився.

По-друге, підстригтись. І зрізати десь сантиметрів 10, бо готую волосся до хімічної завивки і потрібно прибрати усе сильно пошкоджене.

По-третє, планую чоловіка навчити заплітати косу при голові. Можу, звичайно, сама, але виходить не дуже охайно. А моя постійна зачіска - хвостик або дулька вже піднабридли.

Ось такі в мене плани на квітень. Сподіваюсь, мені все вдастся. Обов'язково вкінці місяця буде допис зі звітом.