Kostenko_Nastya👩‍🦰

#testmakeupclub: Тестування Абсолю Ріпеа Молекуляр від L'Oreal Professionnel

#testmakeupclub: Тестування Абсолю Ріпеа Молекуляр від L'Oreal Professionnel

Привіт, красуні💋

Насправді, я не очікувала стати учасником тестування. У перших коментачів я не потрапила, а з моїм везінням очікувати, що мене обере рандом серед 1000 учасників, я не стала. І яке в мене було здивування побачити себе у списках переможців!❤️

Перед отриманням посилки я планувала підстригтись, причому зрізати так добряче пошкодженного волосся. Але вирішила відкласти - щоб побачити як зміниться воно після використання засобів. Так от, чи зміг L'Oreal Professionnel відновити його - далі у дописі.

P.S. Готуйтесь, буде багато тексту🤣

Ну, що ж, поїхали!

Тестувальний бокс (а точніше його зміст) знаходився в гарному чорному пакеті з бантиком (такий гарний, що прям вах-вах-вах❤️).

У ньому було:

  • Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся об'ємом 100 мл.
  • Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури волосся об'ємом 75 мл.
  • Маска для інтенсивного відновлення волосся - 5 одноразових саше об'ємом 15 мл кожне.
  • Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення пошкодженого волосся - 4 одноразових саше об'ємом 10 мл кожне.
  • Інструкція з використання кожного засобу.

Моє волосся фарбоване, останній раз - за тиждень перед використанням.

Саме волосся має довжину до середини лопаток.

Починаючи з середини і до кінчиків - надзвичайно сухе, пошкоджене.

Структура дуже тонка, густота - рідка.

Також шкіра голови схильна до жирності, чутлива, на нові продукти може реагувати зудом та шелушінням.

Перший етап догляду лінійки - шампунь. Він знаходиться у невеликій пластиковій баночці приємного кольору кави з молоком. Кришка - фліп-топ. Уся на етикетці інформація написана англійською мовою.

Обіцянки виробника стосовно шампуня лямзю з карточки товару:

"Він проникає вглиб волосся, відновлюючи його структуру на молекулярному рівні, допомагає зменшити пошкодження і відновити здоровий вигляд пасма, активно бореться з такими проблемами, як сухість і пошкодження від хімічних впливів"

Консінстенція

Має кремово-гелеву.

Колір

Білий.

Запах

Самого засобу - солоденький, легкий. Але під час використання став дуже різким - нагадує аромат лаку для волосся.

Використаний об''єм

На одне миття у мене пішло засобу розміром з 50 копійок. Мила волосся двічі.

Використання

Зробила все згідно інструкції:

"Нанесіть на вологе волосся. Масажуйте до появи густої піни. Змийте."

Відчуття від використання

Як на мене, піниться погано (передостаннє фото у каруселі - піна на волоссі). Піни мало, вона густа, для мене такою складно промивати волосся. Помила я голову 2 рази. А от змити - ще той квест. Відчуття, що волосся просто не вимивається. Після змиття мені відчувалось, що залишилась, якби мовити, масляниста плівка. Останнє фото у каруселі - це мокре вимите волосся. Стан його добрий, не сухий, не жорсткий.

Сам шампунь на шкірі голови не викликав неприємних відчутів - зуду та шелушіння не з'явилось.

Другий етап догляду лінійки - змивна сироватка. Для мене - це така собі альтернатива звичному у повсякденні бальзаму чи кондиціонеру.

Вона знаходиться у невеликій пластиковій пляшечці темно-коричневого кольору. Кришка - фліп-топ. Уся на етикетці інформація (як і в шампуня) написана англійською мовою.

Обіцянки виробника стосовно змивної сироватки лямзю з карточки товару:

"Проникає в глибокі шари волосся, допомагаючи відновити його молекулярну структуру зсередини, допомагає регенерувати пошкоджені ділянки пасма, надаючи здоровий вигляд, захищає локони від подальших пошкоджень, утримуючи їх від впливів навколишніх факторів, абезпечує інтенсивне зволоження і живлення волосся, покращуючи його гладкість та еластичність."

Консінстенція

Має рідко-гелеву, дуже нагадує таку ніби водянисту олійку для волосся.

Колір

Повністю відсутній - сироватка прозора.

Запах

Самого засобу дуже схожий на шампунь, але з маленькою ноткою різкуватості. Але під час використання ситуація з шампунем повторилася - почав йти різкий і неприємний для мене аромат.

Використаний об''єм

Точно прям сказати не можу через консінстенцію (при вичавлювані розтікалась долонею), та на свій об'єм волосся я витратила засобу розміром як 50 копійок, помножене на три.

Використання

Зробила все згідно інструкції:

"Наносьте на вологе волосся. Розділіть волосся на 2 секції. Нанесіть порівну на обидві секції по довжині та на кінчики. У випадку дуже сухого волосся наносьте від коренів до кінчиків. Ретельно втирайте сироватку у волосся за допомогою долонь протягом 1-2 хвилин. Змийте."

Відчуття від використання

Під час нанесення здавалось, наче втираю у волосся якусь олію. Але під час втирання ці відчуття пройшли швидко і я припинила це робити (ну, втирання). З волосся сироватка змилася легко та швидко.

А от саме волосся стало на дотик дуже жорстким та неприємним - наче солома. Останнє фото - це стан волосся після змивання, але, нажаль, воно не передає тактильні відчуття.

Третій етап догляду лінійки - маска. Вона знаходиться у одноразовому саше, яке, доречі, дуже погано відкривається - довелося відрізати ножицями.

Уся інформація від виробника написана різними мовами.

Обіцянки виробника стосовно маски лямзю з карточки товару:

"Інтенсивне відновлення пошкоджених волосин, завдяки ніжній маслоподобной текстурі легко розподіляється по всій довжині пасм, насичує волосся вологою, підсилює блиск локонів у сім разі, підвищує природний захист волосся, оберігаючи його від агресивної дії зовнішніх чинників, дарує пасмам гарний обʼєм, приємну шовковистість, підвищує їхню еластичність, запобігає ламкості, сухості, випадінню волосин і посіченню їхніх кінчиків."

Консінстенція

Виробник каже, що консінстенція ніжна та маслоподібна. Як на мене, у маски консінстенція достатньо густа.

Колір

Прикольний. Маска - наче золото з яскравим шимером, але, думаю, що це такий собі маркетинговий хід. Хоча після нанесення цього кольору не видно було - вважаю, що саме через мій рудий колір волосся.

Запах

Має солодкувато-різкий, але зовсім не схожий на шампунь чи змивну сироватку.

Використаний об''єм

На своє волосся я використала повністю все саше, але мені хотілось додати засобу ще на своє волосся.

Використання

Зробила все згідно інструкції:

"Рівномірно нанести на вологе волосся, вимите шампунем Аболю Ріпеа, залишити на 3-5 хвилин, ретельно змити водою."

Відчуття від використання

Наносити маску було важко через її густу текстуру - вона складно розподілялась по волоссю. Після нанесення я зав'язала волосся резиночкою.

Що цікаво, я ледве вимила руки після використання! Здавалось, що я змиваю вершкове масло з рук холодною водою. І навіть мило у цьому мені не допомогло! АЛЕ АЛЕ! З волосся маска змилась дуже добре і насправді було дуже приємно її змивати. Волосся було у руках надзвичайно м'яке, ніжне - просто супер. І після самої маски вологе волосся було наче його підминили - дуже приємне!

Четвертий етап догляду лінійки - незмивна маска. Як і змивна, вона була в одноразовому саше, яке теж довелося відрізати ножицями.

Уся на етикетці інформація (як і в змивної маски) написана різними мовами.

Обіцянки виробника стосовно незмивної маски лямзю з карточки товару:

"Працює на молекулярному рівні, що дозволяє відновити та зміцнити структуру волосся, надає вашому волоссю ефективний термозахист, що захищає його від негативного впливу термічних факторів."

Консінстенція

Кремово-гелева - дуже схожа на текстуру шампуню.

Колір

Білий.

Запах

Аромат має такий, як і шампунь, але під час нанесення не було яскраво-вираженого різкого запаху.

Використаний об''єм

На своє волосся я використала засобу розміром з монету в 10 копійок. Витрати у неї дуже економічні, мені здається, що цих саше мені вистачить десь на пів року.

Використання

Зробила все згідно інструкції:

"Нанесіть на вологе волосся та не змивайте. Висушіть волосся за допомогою фену або природнім шляхом."

Відчуття від використання

Наноситься засіб дуже легко. Я не розчісувала волосся після використання - роблю це після підсушування. Нанеслось легко, по візуальним і тактильним відчуттям різниці не помітила, тому фото після нанесеення робити не стала.

Сам процес тестування мені сподобався, але від самої лінійки залишились двоякі враження. Що зацікавило - сушила я волосся феном за часом удвічі довше, ніж завжди.

За відчуттям волосся стало м'якіше, більш блискуче, не плутається та легко розчісується. Але я б не сказала, що комплекс зробив ВАУ-ЕФЕКТ. Мені не сподобався шампунь та змина сироватка, а от від змивної маски я у шаленому захваті і, скоріш за все, коли в мене закінчиться моя маска, куплю саме цю.

Думаю, що ефект від процедури буде більш помітен на блонді чи кучерівому та пористому волоссі. Але коли у тебе три волосини на голові, то ці засоби краще обирати з обережністю. На фінальному колажі, нажаль, кардинальної різниці в "ДО/ПІСЛЯ" не помітно, але чоловік сказав, що візуально волосся стало краще і я "наговорюю".🤣

Ось якость так, мої красуні. Я планую надалі використати залишки засобу, але не постійно, а як комплексну процедуру 1 раз на тиждень. І відгуком обов'язково поділюсь.

Також у дописі я не стала розбирати склад, хоча до нього у мене я деякі притензіїї (також зроблю по кожному засобу розгорнуті розбори).