Інна ✨

Мультитаскер для обличчя 3in1 Lovit у відтінку 04

План не купляти всі відтінки мультитаскеру від Lovit провалено!😆

Придбала я 04 відтінок вже давно все в тому ж магазині *А за 49 гривень. Добре встигла їм покористуватись - ну сами бачите, баночка на фото непогано так поюзана.

У пакуванні мультитаскер виглядає коричневим, при нанесенні на шкіру виглядає нейтрально - є коричнево-персиковий підтон, якій розтушовується у руденький. Дуже красивий відтинок на мій смак! Взагали немає натяку на рожевий, освіжає, пасує до мого коліру волосся та коралово-рудих помад. Класна формула CREAM-TO-POWDER, яка легко наноситься та розтушовується пензлем, спонжем або пальчиками, фіксується на обличчі та не потребує додаткового закріплення пудрою. Гарно наноситься на тональний крем або просто на пудру чі лице без будь-якого покриття, тому підійде навіть тим, хто любить робити макіяж без макіяжу.

Дуже подобаються, останнім часом тільки цьома продуктами від Lovit користуюсь, хочу в мене є багато усяких інших рум'ян в колекції. Але ці такі красиві, з суперською формулою та зручним пакуванням, дуже прості у використанні і кольори цікаві та не банальні! І так, відтінки 01 та 02 я вже придбала також))

Допис про відтінок 03 - https://club.makeup.com.ua/post/33107/