krutoguuz

Посилка від чарівниці

Посилка від чарівниці

Ця чарівниця це ksnklb

Оксана, мені запропонувала вислати пробник, а хто я така, щоб не погодитися.

І ось посилка в мене і тут виявився не тільки пробник.

Спочатку мала бути відео розпаковка, але вона вийшла на більше ніж хвилину, тому плани трішки змінилися.

Що тут в нас в посилочці?

  • двохстороння іграшка, коли вони були на піці полярності, я їх дуже хотіла і ось тепер вона в мене теж є) Це було дуже неочікувано та приємно)
  • Round Lab Pine Calming Cica Ampule це заспокійлива сироватка з екстрактом соснових голок, з якої все почалося. Я відповіла на сторіс Оксани, що чекатиму на враження, бо цікаво так, як я її дуже давно хотіла спробувати, але мені ніколи цей пробник не клали в подарунок і в продажі теж його ніде не бачила( А Оксана мені запропонувала його вислати. Я мала тканинну маску з цієї лінійки і вона була - ТОООп! Цікаво тепер, які враження в мене будуть від сироватки.
  • Round Lab Birch Juice Moisturizing Cream зволожувальний крем із березовим соком. СПФ з цієї лінійки мене підкорив, цікаво чи станеться це з кремом)
  • Purito Cica Clearing BB cream в 15 відтінку він з екстрактом центелли і полюбився багатьом тут в клубі. Я пробувала в відтінку 21 та 23, цікаво ще тепер глянути на 15. Тут можна детальніше почитати https://club.makeup.com.ua/post/34656/ .
  • Олійка-концентрат для блиску та відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kerastase Premiere Huile Gloss - це мій перший засіб від цього бренду. цікаво буде спробувати, бо олійки я люблю.
  • І солодкий додаток у вигляда батончиків від Kinder

Дякууууую дужееее 💜

Увага! Обережно у відео трішки ультразвук)

Ще раз дуже дякую за подарунок та неймовірні емоції під час розпаковки 🤗

Користувалися чимось з фото?

Посилка від чарівниці
Посилка від чарівниці
Посилка від чарівниці