Oli Seagull

#testmakeupclub Kerastase Premier

#testmakeupclub Kerastase Premier

Вперше в житті я виконувала всі етапи догляду за волоссям за один захід. Бо зазвичай я обхожусь шампунем і дуже рідко маскою. І що можу сказати? Мені не сподобалось)

Для мого волосся це м'яко кажучи -занадто.

Далі розкажу чому.

З прешампунем я познайомилась вперше.

Цей концентрат має вимити накопичений кальцій з волосся, зробити його менш пористим і відновити.

Головний герой - 8% комплекс лимонної кислоти з гліцином.

Чесно, я не так скептично відношусь до дії цього засобу, бо як не крути кислота є кислота. І хоч мінімальний вплив, але вона має. На будь-що. В тому числі волосся.

Прешампунь Kerastase має прозору консистенцію з приємним косметичним запахом.

На моє волосся мені знадобилось близько 10 натискань помпи, це щоб прям не жаліти.

Наношу на вологе волосся по довжині, масажую, чекаю 5 хвилин і не змиваю. Для мене, все що більше 2 хв на голові то трохи каторга, а згадуючи скільки попереду кроків, довелось вмикати серіал :)

Про результат дії важко сказати, та маю надію, що він є.

Шампунь ну дууже густий!

Піна після нього також густенька , не пишна, тому я все одно промивала волосся два рази, щоб точно бути впевненою в чистоті.

Промиває доволі м'яко, волосся не стає жорсткіше.

До речі, самий перший затест я робила тільки з прешампунем та шампунем, бо мені важливо побачити, як виглядає волосся без додаткового пом'якшення. Ну тут здивування не було. Волосся таке саме, як після мого звичайного дешевого шампуню. Але, волосся на другий день було брудніше ніж зазвичай! І це без кондиціонера, маски та олії...

Мені на щастя, він не викликав свербіжу та лущення. Хоча я дуже того боялась, тому що перед тим тільки позбулася лупи після використання пантіну.

Кондиціонер доволі типовий. Він добре справляється зі своєю функцією пом'якшення волосся. Вистачає не великої кількості, щоб добре розподілити по довжині.

Аромати, до речі, у засобів +- схожі.

Насправді маска і кондиціонер для мене однакові за видимою дією, але в житті я купую маски, бо вірю, що там більше корисного, хоч і лінуюсь їх наносити.

Маска Kerastase густа, схожа на жирненький крем. Після змивання залишила такі ж самі відчуття, як і після кондиціонеру, глобально нічого не змінилось.

Але, відчувається різниця після сушки волосся. Воно стає більш обтяженим і менш об'ємним. Для мого тонкого волосся це критично! Тому подалі, коли я наносила маску, я виключала кондиціонер.

Олійка,як для мого волосся , дуже жирна. Після неї хочеться вимити руки. Перше використання я перебільшила і прибите волосся всіми попередніми кроками взагалі втратило навіть натяк на об'єм.

Наступний раз я вже зменшила кількість, нанесла не по всій довжині, а десь з середини і стало краще. Після неї волосся виглядає більш слухняним і менш стирчащим, додається трохи блиску.

Одного такого пробничка мені вистачає на 6 разів.

Використовувати всі кроки для мого жирного типу волосся - то не варіант. Воно стає важким і прилизаним. Під вечір голова виглядає вже брудною.

А дивлячись на те, що волосся бруднішає швидше навіть після перших двох кроків, то я б не використовувала його на постійній основі.

На фото волосся після двох тижнів використання лінійки Kerastase Premiere з найбільш підходящою для мене формулою. Гарно, але я б використовувала цю лінійку курсами 1-2 рази на рік, не більше.