MAXIMOVA🌷

Патчі під очі Mermade

Патчі під очі Mermade

Бренд Mermade має 6 різних видів патчів:

  • тонізувальні: відновлення, від темних кіл, зволоження
  • вітамінізовані: відновлення, від темних кіл, зволоження, освітлення
  • зволожуючі: відновлення, від темних кіл, зволоження, освітлення (лімітовані патріотичні)
  • освітлювальні: відновлення, від темних кіл, для сяяння, освітлення
  • омолоджувальні: відновлення, зволоження, освітлення, пом'якшення, розгладження
  • зволожувальні: відновлення, від темних кіл, зволоження (про них сьогодні і поговоримо)

Асортимент дозволяє обрати за власними потребами та бажаннями, для різної вікової категорії. А ще дуже класно, що кожна баночка має цікавий дизайн і патчі всередині відрізняються за кольорами.

В картонній коробочці була упакована банка, вона виконана з хорошого приємного на дотик пластику. Всередині під кришкою є додаткова пластикова мембрана, яка запобігає просоченню рідини. Кришка дійсно плотно закручується і нічого не протікає. Також в комплекті є пластикова лопатка, якою дуже зручно діставати патчі.

На коробці, а головне на самій баночці вказана вся потрібна інформація, включаючи термін придатності.

Дизайн простий, лаконічний, зрозумілий і дуже стильний, як все у цього бренду💙

Пропоную до перегляду коротеньке естетік відео😊 бо іноді замість тисячі слів варто лиш раз подивитись.

Виконані вони з приємного гладенького гідрогелевого матеріалу, гарної вигнутої каплевидної форми і вдалої товщини. Мають синій напівпрозорий колір з мілким шимером. Візуально виглядають дуже симпатично. В банці достатньо сироватки, патчі гарно нею просочені. Їх там, доречі, 30 пар (60 штук).

Інгредієнти сироватки: алантоїн, гіалуронова кислота, колаген, лаванда, олія арганії, пантенол, ромашка. Підходить для всих типів шкіри.

Заявлені властивості інгредієнтів:

  • гіалуронова кислота: підтримує водний баланс вирівнює рельєф шкіри
  • колаген: підвищує еластичність шкіри навколо очей робить її підтягнутою
  • екстракт лаванди: заспокоює та знімає втому

Патчі здатні на більше, якщо їх тримати в холодильнику.

Перше, що хочу сказати: результативність є саме від постійного використання, накопичувального ефекту немає. Тобто це засіб, який працює сьогодні. Сьогодні зранку ви їх нанесли, патчі зробили свою справу і отриманий ефект працює протягом дня. Завтра - «Міша, давай по новой»😁 Системність використання = ефективність💪

Патчі гарно «лягають» під очі. Можу наносити їх по різному (приклади на фото) розширеною частиною до зовнішнього краю ока або навпаки, дивлячись де буде «чудовий» ранковий набряк🤪

Одразу після нанесення вони можуть трошки сповзати (десь на пів сантиметра, на щоки аж не тікають) але вже через хвилинку сироватка всотується і патчі сидять на місці. Спочатку відчувала легке поколювання в перші хвилини нанесення, та з подальшими використаннями це відчуття зникло. Головний ефект - це неймовірне приємне охолодження!!! Дуже раджу тримати баночку в холодильнику, ця приємна прохолода дійсно знімає набряк, а ще, особисто мені, допомагає проснутись! Тримаю патчі десь 15 хвилин, знімаю і похлопуючими рухами розподіляю залишки сироватки під очима.

Ефект який я помічаю це зволоження, зменшення набряків, легке сяяння. Відчуття приємні, не залишається липкості. Не конфліктує з моїм подальшим доглядом та макіяжем.

Для мене це приємна ранкова б’юті рутина🥰

Мінусів для себе не знайшла. Чудовий варіант патчів за приємною ціною. Поклала вже око на вітамінізовану баночку, коли закінчиться ця💛