Mila Masiukova

Японський манікюр - якщо любите натуральність

Японський манікюр - якщо любите натуральність

Вже 2 місяці, як я відмовилась від гель-лаку та вирішила надати перевагу натуральним нігтям. Але так хочеться зробити їх красивішими, більш гладкими та блискучими. Саме з цим мені і допомагає набір для японського манікюру P.Shine.

Це оригінальний набір, виготовлений в Японії. До того я пробувала аналог, він мені не сподобався, довелось викинути, ефекту майже не було.

Саме тому раджу не економити, тим більше, якщо перерахувати вартість, то манікюр з набором виходить всерівно дешевше ніж покриття гель-лаком.

Манікюр з цим набором я роблю вже не вперше. Раніше я робила цей манікюр в салоні, але використання тих же бафіків для всіх клієнтів мені здалось не дуже гігієнічним. Саме тому я замовила свій персональний набір і ходжу з ним на манікюр.

Також цей манікюр можна робити і самостійно, вдома. Але в мене це займає досить багато часу. Швидше за все я буду чергувати, коли матиму більше часу та натхнення - робитиму вдома, а коли менше - в своєї майстрині.

Японський манікюр - якщо любите натуральність
Японський манікюр - якщо любите натуральність
Японський манікюр - якщо любите натуральність

З чого складається набір:

  • 1 пилочка звичайна;
  • 3 пилочки шліфувальні з сторонами різних кольорів. Використовуються для підготовки нігтя. Спершу шліфуємо його зеленою стороною, потім рожевою.
  • Паличка для набору пасти або пудри з баночок. По ідеї її можна використовувати і для відгинання кутикули. Але мені було не дуже зручно.
  • 2 баночки: 1- з полірувальною пастою, 2 - з порошком-пудрою. Вже після використання пасти нігті стають супер-блискучими. Для мене цей блиск значно яскравіший, ніж після звичайного прозорого лаку. Від пудри особливого ефекту нема. Здається, вона просто закріплює ефект від пасти.
  • 2 полірувальні бафіки. Дуже зручно, що все поділено по кольорах.
  • Тканина для видалення зайвої пасти чи пудри, що залишились після полірування. Нагадує замшу.
  • коробочка для зберігання :)

Ефект від використання:

Для мене це створення гарних нігтів без шкідливих речовин. Ні для кого не секрет, що при використанні гель-лаку або звичайних лаків випаровуються шкідливі речовини. Мені не дуже хочеться цим дихати кожного місяця, тому я обрала японський манікюр.

До набору не входить олійка для кутикули, але вона є обов'язковою при японському манікюрі. Тому її варто придбати окремо.

Візуальний ефект дуже класний, як я вже писала - гарний, глянцевий, майже скляний блиск. Нігті виглядають як свої, тільки значно кращі ;)

Щодо стійкості. Я поновлюю як гель-лак. Раз у 3 тижні. З часом блиск стає не таким вираженим, десь після 2 тижня. Але враховуючи, що я часто використовую побутову хімію без рукавичок, то результат дуже гарний.

Я б назвала цей набір ідеальним, для любителів натуральних нігтів, прозорих та нюдових лаків. А, також, якщо є будь-яка алергія на випари. Для мене це найкраща заміна гель-лакам та звичаним лакам.

Ну і на рахунок покращення стану нігтів - в цьому я не впевнена. Хоч і на нігтях створюється захисний шар, з гель-лаком це всерівно не порівняти. При необережному поводженні або якщо у вас дуже тонка нігтьова пластина, можуть ламатись. Але трохи менше, ніж взагалі без покриття.

По фото - врахуйте, що в мене ще не повністю відросли нігті після гель-лаку, згодом ефект буде ще гарнішим. На фото - в машині одразу після манікюру, а на вулиці - через 3 дні. Звичайний лак вже б почав злазити і тьмяніти))

Чи чули Ви про японський манікюр? Чи захотілось спробувати?