Дитяча палет ка для дороcлого макіяжу
90 грн за 21 відтінок
Коротше, мій шок у шоці, бо це дійсно прикольна палетка, за допомогою якої можна зробити яскраві макіяжі. Але, не все так просто, бо треба трішки ловкості для нанесення.
Для чистоти експерименту, я не використовувала базу, або підложку. Наносила все на чисту повіту, бо завжди так роблю, коли тестую новий продукт.
Отже, у палетці є маленьке дзеркало і 21 відтінок. Є матові, сатинові, з шимером. Наголошуючи, що палетка ДИТЯЧА та коштує 90 грн.
Відразу скажу, що матові тіні пилять при нанесенні та потребується нашарування. Але, результат того вартий. Зручніше наносити пальчиком, ніж пензликом.
Стрілки у цьому макіяжі я теж малювала тінями з палетки. Просто додала води та взяла тонкий пензлик. Результат вау, тому я буду використовувати тіні як підводку.
Що вам варто знати👇
- Макіяж очей протримався 5 годин! Нічого не осипалось, не размазалось, не поплило. Навіть шимерні тіні залишились там, куди я їх нанесла. Нагадаю, що базу або підложку не використовувала.
- При роботі з тінями, пальці ваші кращі друзі.
-Кольори потребують нашарування.
-Наносити краще перед тоном, бо трішки пилять при нанесенні.
За 90 грн це ТОП! Хоч у мене і не має дітей, ця палетка залишиться зі мною, бо я дуже полюбляю яскраві стрілки(саме для цих цілей планую використовувати).
Коментарі (0)