wowmom

Красивий голографічний блиск, яким я, нажаль, ну ніяк не можу користуватися

Красивий голографічний блиск, яким я, нажаль, ну ніяк не можу користуватися

Привіт, красуні!

Блиски для губ котрий сезон б'ють всі рекорди по продажам, тому що ми, жінки, трохи втомилися від сухих матових текстур. Виробники постійно випускають свої цікаві новинки, тож зараз на ринку можна знайти блиски на будь-який смак: прозорі, і навпаки, супер пігментовані, з блискітками і без, з ефектом плампінгу, та з охолоджуючим ефектом. Ну прямо очі розбігаються.

А бренд Bless випустив голографічний блиск, про який ми сьогодні детальніше поговоримо.

Насправді, голографіки вже були колись популярні (років так 20 тому), і я досі пам'ятаю, як моя старша сестра ними фарбувалась, але, як то кажуть: мода циклічна, а це означає, що все нове - то просто добре забуте старе.

Красивий голографічний блиск, яким я, нажаль, ну ніяк не можу користуватися

Всі віддінки в палітрі Bless Beauty Holographic Lip Gloss дуже красиві і цікаві, тож кожна може знайти якийсь свій варіант. В мене віддінок 02.

Це напівпрозорий блиск, з трошки помітним малиновим підтоном, та з безліччю рожевих та блакитних блискіток.

Блиск має дуже легку консистенцію, тому наноситься таким тоненьким шаром. Якщо вам подобається яскравий виражений ефект сяяння, то доведеться два-три рази його нашаровувати, бо аплікатор не набирає занадто багато продукту.

І все в цьому блиску чудово: і те, як він виглядає на губах, і те, як він переливається на сонечку, і те, як він тримається, і навіть те, що він не скочується у білу полоску. Але є один вагомий нюанс, через який в не буду ним користуватися.

Можливо!!! Це лише мої індивідуальні вподобання, реакція, тощо, бо інші дівчата, яким я довіряю, не пишуть про це...

Блиск має дуже хімозний запах, який відчувається і під час нанесення, і весь час поки він є на губах.

В мене аж голова від нього починає боліти, та і це ще не все.

Він залишає присмак мила в роті. При чому цей присмак відчувається одразу, як тільки його наносиш. І потім я ще довго відчуваю його...

Такі відчуття в мене були від блисків, які я купувала сто років тому, і саме через це, я дуже багато часу взагалі ними не користувалася. Блиск Bless повернув мене назад у минуле.

Сподіваюсь, виробник щось з цим зробить, і тоді, я впевнена, його оцінять дуже багато дівчат.

До речі, хотіла віддати блиск своїй подружці, але у неївін викликав ті самі емоції, що і в мене.

Bless Beauty Holographic Lip Gloss - дуже красивий, я не сперечаюся, але терпіти такий дискомфорт заради цього, я не готова.

Дякую за увагу 😘