A.

Phytorelax Laboratories Hemp Shampoo не підійшов

Phytorelax Laboratories Hemp Shampoo не підійшов

Мені не дуже щастить з шампунями. Більшість не підходять, бо недостатньо добре вимиваються, занадто агресивно миють шкіру "до скрипу", або викликають акне на шкірі голови.

На жаль, Phytorelax Laboratories Hemp Shampoo викликав акне. Я йому дала шанс і використовувала 3 рази за останній тиждень, але нічого з того не вийшло. Припускаю, що можливо не підійшли натуральні консерванти, або олія з насіння конопель, або ж парфум. Тому він мігрує в категорію рідкого мила для рук:)

До речі, колись давно я пробувала шампунь Comex і він також не підійшов (нічого не вимивав, але хоча б без акне). Така ж історія з Khadi Natural Ayurvedic. Вкотре переконуюсь, що особисто мені краще використовувати класичні консерванти та сульфати.

Інгредієнти Phytorelax: Aqua/Water/Eau, Sodium coco-sulfate, Cocamidopropyl betaine, Decyl glucoside, Cannabis sativa (Hemp) seed oil (*), Sodium lauroyl sarcosinate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Polyglyceryl-3 cocoate, Polyglyceryl-4 caprate, Polyglyceryl-6 caprylate, Polyglyceryl-6 ricinoleate, Phenoxyethanol, Parfum [Fragrance], Citric acid, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Sodium phytate, Ethylhexylglycerin.

(*) da agricoltura biologica - organically farmed.

Консерванти із формули: Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin.

Напишіть, які у вас улюблені шампуні. Мені непогано підходять:

  • Eucerin DermoCapillaire pH5
  • Apivita Nourish And Repair Shampoo With Olive And Honey
  • Apivita Women’s Tonic Shampoo With Hippophae TC & Bay Laurel