Sono Kateryna

Як я оформлюю брови?

Як я оформлюю брови?
Як я оформлюю брови?
Як я оформлюю брови?

Всім привіт 🤎

Сьогодні хочу розповісти про свій улюблений спосіб оформлення брів, а саме про пудру від Pierre Cardin у відтінку 403.

Декілька місяців тому, я вирішила знайти ідеальний продукт для брів. До цього я користувалась палеткою від GlamBee, але вона вже закінчувалась, та більше її не випускали. В минулій палетці було 3 відтінки - два коричневих (світлий та темний) і віск, і я користувалась лише одним з них. Тому я вирішила, що хочу знайти свою ідеальну «однушку» для брів. Бо це зручно, не займає багато місця в косметичці, та навіщо переплачувати за зайві відтінки, якими я не буду користуватись?

Так і почались мої пошуки, поки я не знайшла пудру від Pierre Cardin на Makeup. З першого погляду це було саме те, що я шукала - шикарна сіро-коричнева однушка для брів без рижини. Це ідеальне попадання в колір моїх натуральних волосинок. Я лише трохи коригую форму, так, як мені більше подобається, та виходить ефект «свої брови, тільки краще».

Як я оформлюю брови?

У використанні пудра ну дуже комфортна: не осипається, рівномірно лягає, гарно виглядає на бровах і стійка, тримається весь день. Після її нанесення, я вкладаю волосинки прозорим гелем для брів, і вуаля, оформлення брів завершено ✨ Дякую всім за увагу 💋