Ганночка Тетяна

Кавовий скраб від Mayur

Кавовий скраб від Mayur
Кавовий скраб від Mayur
Кавовий скраб від Mayur
Кавовий скраб від Mayur

Із усіх скрабів найбільше обожнюю кавові, надаючи перевагу кремовим консистенціям, ніж сухим, бо ті осипаются. Також подобаються з більш жорстким ефектом.

Кавовий скраб від Mayur

Скраб від Mayur придбала вперше, він натуральний, а ще має бюджетний цінник.

Засіб у звичайній пластиковій банці, під кришкою додаткового захисту немає.

Аромат у нього ну дуже приємний, насичений і спокусливий, кавомани оцінять. Кавовий запах має легку гірчинку, а ще я відчуваю наче алкогольну нотку, немов з якогось лікеру.

На шкірі аромат після використання ще присутній деякий час, але він помірний.

Консистенція кремова, масляниста, не дуже густа і не щільна, а в ній безліч кавових крупинок невеликого розміру.

По вологій шкірі скраб добре розподіляється, кавові часточки не царапають, а от скрабуючий ефект видався доволі делікатним, як для кавового. Щоб отримати більш жорсткий, потрібні зусилля і інтенсивніше тертя.

Скраб мені в цілому дуже сподобався, але мені хотілося більш густу пастоподібну субстанцію. Справа мабуть ще в тому, що кава дуже мілко подрібнена. Якщо б часточки були крупніші, то і ефект був би таким, як я люблю. Але це не претензія до цього скрабу, а саме мої переваги щодо такого продукту. Сам по собі він чудовий.

Цей скраб гарно відшліфовує шкіру, змивається легко, жирної плівки після себе не залишає. Ванну не забруднює. Після використання шкіра після нього дуже гладка і м'яка, приємна на дотик. Сухість і стягнення відсутнє, відчуття комфортні, що можна і не наносити зволожуючий крем.

Взагалі від цього засобу дуже приємні враження, можливо ще повторю покупку, бо за свою ціну він класний.

Використовую його виключно для тіла, для обличчя не пробувала.