Кузя Ю-а

Mixtura Tiba Anti-Aging Mousse

Mixtura Tiba Anti-Aging Mousse

Прочитавши багато позитивних відгуків, а також після свого чудового досвіду знайомства з брендом, вирішила що хочу розширити догляд їх продукцією.

Обрала очищуючий мусс для обличчя шкіри. Він містить натуральні компоненти, які здатні відновити епідерміс та зберегти його здоров'я.

Одна із інновацій закладених у очищаючому муссі - це легкий сурфактант, виготовленний із природнього цукру, який робить процесс очищення обличчя чуттєвим і лагідним. Рецептура не містить сульфатів, сульфонатів, а також продуктів полімерізації етилетоксиду (PEG), вона формує легку та приємну пінку. Ніжність та чистоту шкіри після застосування може відчути кожен.

Якщо звернете увагу, мені прийшло оновлене упакування. В принципі, як на мене, так навіть крутіше та модерновіше.

Натуральний склад та сертифіковані інгредієнти - основний тригер придбати цю косметику. Адже, у догляді дуже відчутно, позитивний вплив на шкіру реально якісних складників.

Потужний антиоксидант – вітамін С представлений у формулі у стабільній формі.

Легкий та ніжний мусс для обличчя TIBA:

  • еффективно та глибоко очищує шкіру,
  • заспокоює та освіжає,
  • відновлює гідроліпідний баланс шкіри,
  • регулює мікробіом,
  • здійснює антиоксидантний захист
  • надає шкірі оксмитового вигляду та сяяння.

Аромат: окремо винесу підпунктом. Якщо почитаєте відгуки, всі дуже і дуже його хвалять. І він дійсно не простий. Це якась парфумована хмаринка, з нотками пудри і ніжних жіночих парфумів. Ой тут плюсую на максимум.

Спосіб застосування: Невелику кількість мусу нанести на зволожену шкіру, рівномірно розподілити пінку по всій поверхні та массажними рухами ретельно очистити обличччя. Після процедури очистки змити пінку водою. Застосовувати можна при кожній процедурі очищення або ж за потребою.

Результат: я використовую після гідрофільної олії, або ж просто для очищення щоденного. Очищає, та не до скрипу, зберігаючи баланс зволоження шкіри. Не викликало аллергій чи сипу. Реально ніжний мусс для щоденного очищення.

Mixtura Tiba Anti-Aging Mousse