Hanna Domashenko

13PERFUMES | MAD ABOUT YOU

13PERFUMES | MAD ABOUT YOU
13PERFUMES | MAD ABOUT YOU

13PERFUMES вміють дивувати! Аромат MAD ABOUT YOU - це про солодощі, про смачне звучання та ніжний шлейф, який не задушить!

Виробником заявлена наступна піраміда:

Тип аромату: гурманські
Початкова нота: Боби тонка, Жасмин, Шафран
Нота серця: Амбра, Бурштин, Ялівець
Кінцева нота: Кедр, Ялинова смола

13PERFUMES | MAD ABOUT YOU

Перший пшик. Спочатку цей аромат грає мені нотами Баккари. Ні, це не дюп, але характерні солодощі, яких я не бачу впіраміді, все ж так і лізуть в мій ніс)) Це ніби шоколадки Кіндер, праліне та та трохи цукру... Але ніяких бинтів, йоду та крові ;)

Згодом аромат вирівнюється. Кедр та ялинова смола трохи приглушують аромат, роблячи його солодку грайливість більш приземленою та серйозною. Але все рівно, виділити ноти просто не можливо! Композиція звучить єдиним букетом! Тому не переживайте: пахнути чоловічими нотками ви точно не будете!

Аромат солодкий, але в міру. Я би не надягала його в жаркий день: однак, для теплого вечора чи побачення буде гарним! Він чудово подружиться взимку з теплими светриками, кашеміром чи хутром.

Мабуть, не дарма 13PERFUMES "вдягли" цей аромат саме в червоний флакон! Бо він такий же палкий, такий з характером, такий насичений... Він для тієї жінки, в яку закохуються щоразу, коли вона в полі зору чоловіків!