wowmom

Нюд, який я так довго шукала! Побачила у блогера, і одразу ж замовила!

Нюд, який я так довго шукала! Побачила у блогера, і одразу ж замовила!
Нюд, який я так довго шукала! Побачила у блогера, і одразу ж замовила!

Привіт, красуні!

Скажіть, що не я одна шукаю щось схоже на рідкі помади Relouis Nude Matte Complimenty? Мені дуже вони подобались, особливо віддінок 14, якому я все ніяк не могла знайти заміну. Звичайно, зараз я не підтримую білоруського виробника, тому навіть не намагаюсь дістати цю помаду через перекупів.

Але нещодавно, у одного блогера в інстаграмі, я побачила олівчик для губ від Zola, і зрозуміла, що це саме те, що я шукала.

Ви скажете, ну як можна порівняти олівець і помаду, у них же абсолютно різні текстури? Звісно, ви будете праві! Проте якщо ви довго шукали такий собі світлий прохолодний коричнево-рожевий колір, і жоден з популярних олівців, типу Lamel 410, Glambee 110, Eveline 18, вас все одно не влаштовує, то вам точно варто звернути увагу на олівець Zola.

Нюд, який я так довго шукала! Побачила у блогера, і одразу ж замовила!

В палітрі всього 5 віддінків, і судячи зі свотчів, всі вони дуже гарні і комплементарні. Але я як тільки побачила віддінок 01 Nude Pink, одразу зрозуміла, що він нагадує мені той самий 14 віддінок помади Relouis.

Олівець не такий м'який, в порівнянні з гелевими олівцями (звісно, бо він же восковий), і він має трохи суховату формулу. Спочатку мені це не сподобалося, але завдяки цьому, я отримую той самий пудровий ефект. Я наношу Zola Lip Pensil в якості основного кольору, на всі губи, і він лягає тоненьким, абсолютно не відчутним шаром.

Ну ви тільки гляньте на цей ідеальний нюд? Боже, який же він гарний. Через освітлення, віддінок на фото може здатися теплішим, ніж є насправді. В житті - колір прохолодніше, але не надто фіолетовий.

Тримається добре (3-4 години в ідеальному стані), не сушить, і не скочується в білу полоску. Якби олівець був би краплиночку м'якішим, я б взагалі назвала його ідеальним засобом для губ. Але за цей віддінок - я готова йому все пробачити.

До речі, олівець дуже економічний у використанні, і його можна заточити до гострого кінчика.

Тож, мої красуні, як ви зрозуміли, я дуже рада, що знайшла класний аналог улюбленого віддінка, та ще й від вітчизняного виробника. Це, звісно, не те саме, але вже близько.

Дякую за увагу 😘