Blondie_rs

Що я беру з собою на роботу? #WhatINeedAtWork

Що я беру з собою на роботу? #WhatINeedAtWork

Привіт! Я тут сижу, складаюсь завтра на роботу і думаю, чому б не показати, що повинно завжди бути зі мною на робочому місці? Якщо бажаєте також долучитись до цієї теми - можете використовувати мій хештег #WhatINeedAtWork . Буде цікаво заглянути 🤓

На минулу роботу я брала півхолодильника, півкосметички 🤣 Тож, надіюсь, такий мінімум, який я склала зараз - протримається впродовж усього робочого процесу. Звісно, може видозмінюватись, але все що зараз поклала - це моя база 😏 Що ж, заглядаєм?

Отже, поїхали:

  1. Компактна пудра з дзеркальцем. Це всім відома Maybelline SuperStay. Мій макіяж не "втікає" протягом дня, але я все ж беру для підстраховок.
  2. Обовʼязково - загоюючий бальзам для губ. І це, звичайно - Carmex. Охолоджуючий, пощипуючий та дуже помічний. Незамінний роками!
  3. Міні-спрей для заспокоєння обличчя від La Roche-Posay. Як термальна водичка. Обличчя не червоніє, але деколи так хочеться окрім питної води пшикнути щось на себе 😁
  4. Кремчик для рук Bath & Body Works. Улюблений аромат, який спокусив мене на покупку аналогічного спрею. Дуже гарно живить. І має доволі сильну віддушку, тож може слугувати й парфумом.
  5. Міні-парфуми. Зараз поставила свій улюблений Revolution Timeless. Він дуже схожий на Арманівський Si, проте там поміняні місцями дві нотки, якщо порівнювати їх так один біля одного. Дає приємний шлейф та не душить.
  6. Заколочки для волосся.
  7. Жуйка з мʼятним смаком.
  8. Зарядне для телефону.

Єдине, що може видозмінюватись - це помада/тінт для губ залежно від настрою та одягу. Завтра планую взяти стійку матову помадку від Golden Rose, але зранку може щось різко помінятись 😄

Бажаю всім продуктивної пʼятниці!