YuliHrytskoff

Боксик із продукцією на тестування від L'Oreal Professionnel вже у мене!

Боксик із продукцією на тестування від L'Oreal Professionnel вже у мене!

Обожнюю ранки, коли кур’єр привозить боксик із продукцією на тестування!🥰

А сьогоднішній саме такий!) Це неймовірно підіймає настрій і хоч на деякий час дозволяє відволіктись від життєвих обставин.

Дякую велике командам MAKEUP та L'Oreal за можливість тестувати такі гарні косметичні продукти!

Нову лінійку засобів для відновлення волосся «Absolut Repair Molecular» я мріяла спробувати ще з моменту її випуску! Але засоби не з дешевих, відгуків на них спочатку було небагато, та й ті неоднозначні. Тому купляти поки не наважувалась. А тепер у мене ця серія на тестуванні, чому я несказанно рада! Нехай у мініатюрках, але їх цілком і повністю достатньо, щоб спробувати засоби, побачити ефект та остаточно оприділитись, чи варто їх купувати.

1. Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo (мініатюра на 100 мл).

2. Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum (мініатюра на 75 мл).

3. Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask (4 саше по 10 мл).

4. Золотиста маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся без обтяження L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa+Protein Hair Mask (5 саше по 15 мл).

Також у боксі була листівка з детальною інформацією про кожен засіб.

Ну і саме пакування боксу надзвичайно естетичне і вишукане, тому не можу не відмітити це окремим пунком)

Тестуватиму, а згодом напишу окремий розгорнутий допис про всі засоби і результати від використання нової лінійки «Absolut Repair Molecular».

Всім гарного, спокійного та мирного дня!❤