krutoguuz

Мій макіяж на прогулянку

Мій макіяж на прогулянку

Насправді в мене з макіяжем все дуже просто та мінімалістично, але дуже хочу навчитися з часом робити, щось більш цікавіше.

  1. В якості тону в мене Purito Cica Clearing BB cream в 23 відтінку дуже приємно лягає та на обтяжує шкіру в сонячні та спекотні дні. Та непогано перекриває мої плямки від висипань.
  2. В якості консилера для маскування синців під очима Dr.Spiller Color Artist Cover Stick, але я ним не задоволена на 100% він в мене у відтінку 10 - Light. Не дуже задовлена, бо в нього не дешева ціна, а лягає він не завжди добре навіть на чудово зволожену шкіру. А ще з часом з ним відбулася неприємна ситуація, про яку згодом напишу.
  3. Paese Rice Powder рисова пудра для обличчя, вона ідеальна і мені здається вічна. Матує та не забиває пори мені з нею дуже комфортно протягом дня.
  4. Рум'яна-стік Golden Rose Miss Beauty Glow Stick Blusher зручний формат, це мої перші рум'яна в стіку, бо перед цим були в тюбику. Порівнюючи ці два формати, той що в мене зараз набагато зручніший у використанні В мене вони у відтінку 02 - Dusty Rose.
  5. Туш Maybelline New York Lash/Cils Sensational в чорному кольорі, вона поки найкраща з тих зо в мене була. Не осипається, добре торимається цілий день, лише як спекотно може іноті трішки відбиватися, але впринципі я нею задоволена. Вії зазвичай ще трішки підкручую керлером.
  6. Олівчик для губ від GalmBee у відтінку 201, поки мій самий улюблений. Дуже зручно наносити так, як він м'якенький та гарний відтінок.
  7. Та для блиску губ ще поверх люблю додавати олійку для губ з шимером від LCF, в мене з полуничкою.

Ніби все нічого не забула і ароматом дня в мене вчора був Hugo Boss Femme

Мій макіяж на прогулянку