Кузя Ю-а

BIOselect Face Scrub For All Skin Types

BIOselect Face Scrub For All Skin Types

Навіщо взагалі скраб для обличчя ? Його основні функції — видалення ороговілих клітин, розгладження шкіри та вирівнювання кольору обличчя. Зазвичай скраб має кремоподібну чи гелеву консистенцію з додаванням абразивних частинок середнього розміру. Це можуть бути як натуральні, так і штучні компоненти.

Але я прихильник здорової косметики, тому покажу скраб від BIOselect.

Інгредієнти: алое вера, вітамін е, глина, жожоба, календула, лакриця, оливкова олія, розмарин

Формула засобу: без вазеліну, без силікону, з гліцерином

Скраб благотворно впливає на всі ділянки шкіри. З ним шкіра ідеально очищена, а пори помітно звужені.

Крім того, скраб:

  • дарує шкірі м’якість;
  • зволожує і живить;
  • володіє протизапальною та відновлюючою діями.

Як діє?

Скраб насичує шкіру обличчя вітамінами, знімає набряклість, позбавляє від жирного блиску. Після його використання будь-який засіб буде діяти більш ефективно. А сама шкіра дуже ніжна на дотик і присутнє відчуття оновлення. Увага 🟢 він крупноабразивний. Тому одразу кажу, що якщо супер чутливі , не беріть. А всім хто любить відчувати реально ефект - вам варто кинути його у кошика!

Його можна використовувати як на огрубілих, так і на ніжних ділянках шкіри, в результаті ороговілі та відмерлі клітини будуть дбайливо видалені, шкіра очиститься, а пори помітно звузяться.

Також цей скраб має протизапальну, регенерувальну, захисну і живильну дії. До нього також входить алантоїн, який забезпечує пом'якшення шкіри та її захист від впливу негативних факторів. Мальва насичує стомлену шкіру обличчя вітамінним комплексом, усуває набряк, позбавляє шкіру від жирного блиску.

Як використовувати??1-2 рази на тиждень легкими рухами розподіліть скраб, уникаючи ділянок навколо очей, помасажуйте та змийте водою.

Склад: не буду розписувати, але залишу тут. На сторонньому сайті для перевірки - вибило повністю безпечний склад. Ідеально. 🟢

Склад: Salvia Officinalis (Sage) Flower/Leaf/ Stem Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetyl alcohol, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit oil, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Prunus armeniaca (apricot) seed powder, Helianthus annuus (Sunflower) Seed oil, Aloe Barbadensis (Leaf Juice), Olea Europaea (Olive) Seed Powder, Glyceryl stearate citrate, Polyglyceryl-3 Stearate, Malva sylvestris (Mallow) Flower extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/ Stem Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Undecylenate, Aqua (Water), Xanthan Gum, Dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate.

Після зими таке задоволення зняти от ту шкіру таким делікатним способом і після, навіть мейк не хочеться наносити. Така шкіра 💙

BIOselect Face Scrub For All Skin Types
BIOselect Face Scrub For All Skin Types