wowmom

Для тих, хто не вважає, що хайлайтери вийшли з моди, і любить сяяти, як зірка

Для тих, хто не вважає, що хайлайтери вийшли з моди, і любить сяяти, як зірка
Для тих, хто не вважає, що хайлайтери вийшли з моди, і любить сяяти, як зірка

Привіт, красуні!

Кажуть, що сьогодні хайлайтери вже не такі популярні, як, наприклад, 5-6 років тому, адже зараз в тренді природнє натуральне сяйво шкіри. Що думаю я з цього приводу? Мені байдуже, що там зараз популярно, бо я, як і раніше, обожнюю максимально яскраві та блискучі хайлайтери.

Тож, мені здається, що саме для таких людей, поціновувачів сяючого сяйва, бренд Girlwood і створив свій шикарний хайлайтер.

Для тих, хто не вважає, що хайлайтери вийшли з моди, і любить сяяти, як зірка

Випускається він у трьох віддінках: білий (певно надихалися Fenty Beauty), золотий (як у мене), і теплий золотий (для більш засмаглої шкіри). Мені було важко обрати один віддінок, бо всі вони дуже гарні, але так як в мене вже є один білий хайлайтер, схожий на Ріанну, а на рахунок засмаги в цьому році я взагалі не впевнена, то я вирішила, що треба спробувати саме золотий віддінок.

Упаковка дуже якісна і гарна! Рожевий, трошки голографічний міцний пластик, кришка, яка закривається на магніт, і дійсно зручне дзеркальце.

Тримати в руках цю красу одне задоволення.

Мій віддінок має доволі помітну кольорову базу, і великі золотисті блискітки. Якщо вам подобається натуральний ніжний ефект та вологий фініш - хайлайтер Girlwood вам не сподобається, але мені - в самий раз. Частіше за все, я не наношу його соло на шкіру, а використовую в якості топеру поверх інших хайлайтерів. Супер сяючий результат гарантований! Ідеальне рішення для святкового або вечірнього макіяжу.

Краще за все, він наноситься вуальним пензлем з натурального ворсу (принаймні мені так подобається найбільше). При наборі трошки пилить, і блискітки можуть осипатися, проте не критично.

При денному освітленні, сяяннє не таке помітне, але все одно виглядає дуже красиво. Але на сонечку, або при штучному світлі - це вау! Це бабам! Обожнюю таке! Хайлайтер Girlwood дуже схожий на спаркл для обличчя від Sinart, але у Girlwood більш яскрава кольорова база, і більша грамовка (12 грам проти 4 грам).

Якщо хочеться ще яскравішого результату, то можна нанести хайлайтер на вологий тональний крем, не закріплений пудрою. Ну це вже лайфхак для тих, хто не соромиться бути зіркою!

Вже чекаю літа, щоб наносити його не тільки на обличчя, а і на тіло! Впевнена, буде супер!

Чи задоволена я хайлайтером Girlwood?! А як же! Він наче створений для мене!

Дякую за увагу 😘