Daniela P

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Нарешті настав час писати відгук про тестування догляду для волоося від L'Oreal Professionnel😊

В першу чергу напишу, що я ніколи не розглядаю склад засобів, а дивлюсь суто по візуалу та ефекту ззовні...Але виробник вказує,що дані засоби не містять парабенів та SLS. За що окремий плюсик до карми.

Перейдемо до детального огляду кожного засобу.

Мій тип волосся можна побачити на фото - кучеряве(вʼюнке, тип 3А), сухе, пошкоджене, тому що я любила користуватись випрямлячами, як власниця кучеряшок.

До речі, читала відгуки інших дівчат і багато хто писав, що ці засоби підійдуть не кожному, але завчасно скажу, що мені підійшли.

В мене волосся досить вибагливе, але за те чи підходять засоби можна визначити після першого разу використання.

* якщо що на верхньому фото волосся розчісане, на нижньому ні😅

#testmakeupclub

Шампунь надзвичайно класно пахне🥰 Аромат чимось нагадує солодкі чоловічі духи+аромат табака або сигарет.

Для мене такий аромат це любов❤️

Консистенція шампуню - рідина білого кольору, досить густа. Піниться добре, але відчуття, що волосся вимите прям до скрипу немає. Більше чогось особливого в ньому не помітила. Ну в принципі головна функція шампуню це очищати шкіру голови від забруднень. З цим він добре справляється, волосся не пересушує.

Аромат залишається дуже довго, тому особливо чутливим людям може не сподобатись.

До речі, шампунь підійшов, тому що не викликав ні свербіжу, ніж перхоті.

Сироватка має ідентичний аромат до шампуню. Баночка іде напівпрозора.

Консистенція - рідина прозоро-жовтого кольору. На дотик нагадує як олійку для душу, рідка. По ефекту схожа на кондиціонер.

Волосся після неї мʼякеньке, не плутається. Я завжди коли наношу кондиціонер, в цьому випадку сироватку, волосся прочісую розчіскою, тоді рівномірніше нанесення засобу.

  • Змивну сироватку я наносила тільки по довжині, на коріння- ні, тому що голова буде швидко бруднитись. Витримала по інструкцію - 2хв. Загалом ефект мені сподобався. Волосся приємне після неї.

Третій етап - після шампуню і змивної сироватки - це відновлювальна маска.

Я її можу назвати маскою Клєопатри🤭 Чому? Тому що, маска має золотий шимер.

І так консистенція маски - густа рідина жовтого кольору із золотим шимером. До речі, запах мені не дуже сподобався, чимось нагадує бальзам для волося, той що іде в комплекті до фарби для волосся. В порівнянні із шампунем аромат не дуже.

Але ефект від маски помітний. Волосся стало гладкішим, слухнянішим і саме головне має гарний блиск на сонці. Волосся наповнене і живе. Якщо порівнювати із звичайними масками із мас-маркету, то ця в рази краща і є результат відразу. В мене колись була класна маска від Biopoint, така бірюзова, ось від неї був схожий результат.

  • Маску наносила на 5хв по всій довжині, не зачіпаючи корені волосся. Так як і в 2 етапі, також прочесувала волосся розчіскою.

Після таких махінацій в мене виходять дуже красиві рівномірні кучері.

Професійна незмивна багатофункціональна маска або лівін для волосся - обовʼязкове в моєму догляді. Leave-In Mask - те без чого моє волосся, не таке доглянуте. Даний засіб має схожий аромат до всієї лінійки Absolut Repair Molecular, але не такий насичений.

Консистенція - біла кремоподібна рідина. Для нанесення вистачає всього трішки засобу. В мене пробник на 10мл, то по фото можна помітити скільки мені потрібно на мою довжину. Думаю цього одного пробника на 3 десь використання вистачить.

ПІсля використання лівіну кучері набувають гарного структурного вигляду.

Загалом ефект мені дуже подобається, головне не забагато нанести.

Я навіть не думала, що ця лінійка мені підійде, тим паче читаючи відгуки, що багато кому не підійшло. Але як там кажуть " треба пробувати!".

Дана лінійка заполонила моє серце в першу чергу ароматом, а потім ефектом.

Зважаючи, що кучеряве волосся завжди вибагливе і потребує спеціального догляду - ця лінійка підійшла на всі 100%. Навіть моя сестра мені сказала, що. в мене так доглянуто волося виглядає.

Що мені сподобалось ще, це те що засоби не викликали дерматиту і результат показали можна сказати відразу.

Що ще можна сказати по ефекту?

Волосся стало слухнянянішим, кучері більш структурні, волосся не пересушене, а живе і наповнене блиском. І вже моїм кучерикам 3 день, а вони ще не сильно пухнасті. І саме головне, що волосся не солома, не пакля, як каже моя мама, а дійсно красиве і доглянуте.

Це було моє перше тестування від MakeUpClub і сподіваюсь не останнє.

Засоби, які були на тестуванні дійсно класні і вартують уваги.

В майбутньому я 100% придбаю повнорозмірні продукти, адже мені вони сподобались і саме головне підійшли моєму волоссю.

Дякую, команді MakeUpClub за таку можливість тестувати дійсно класні засоби💜