MAXIMOVA🌷

Гелевий олівець GlamBee Color Shock

Гелевий олівець GlamBee Color Shock

Давненько я купила цей рожевий олівчик і хочу поділитись враженнями. Серед всього асортименту я шукала відтінок найповсякденніший і на мою думку це відтінок 02.

Гелевий олівець GlamBee Color Shock

Він гелевої стійкої формули. М’який і дуже комфортно наноситься. Мультихромить золотим, зеленим і рожевим відтінками.

Має сірувату базу. На відео дуже добре видно переливи всих кольорів.

Це механічний олівець, справно працює. Має з одного кінця маленьку точилку, яка гарно підточує стержень. Під час використання у мене жодного разу не ламався, тому не можу сказати, що він крихкий.

Наноситься дуже легко, можна нашаровувати. У олівця висока пігментація тому малює яскраво. За бажанням модна вивести стрілку або розтушувати. Гелева формула фіксується і олівчик добре тримається, не відпечатується на верхній повіці.

Обрала саме цей «повсякденний» відтінок, адже він під одним кутом виглядає сіруватим (в колажі справа фото) але одночасно при іншому куті починає вигравати різними кольорами, які не занадто яскраві. Цікавий ефект виходить на очах😊

Ці фото вже з профарбованими віями. Так виглядає мій макіяж з цим олівчиком. Стрілочки швидко малювати + туш і готово!✨ Такі олівчики чудовий варіант щоб розбавити кольорами свої макіяжні будні або ж прекрасні помічники доя креативних макіяжів!