Швець Карина🤍

#BirthdayTravel

#BirthdayTravel
#BirthdayTravel

Сьогодні хочеться привітати чарівну ельфійку, прекрасну дівчинку Лілю, яку ви всі знаєте, як Жуковку 🥰

Моя люба, бажаю тобі від усього серця ще більше подорожей, завжди відкривати для себе щось нове, міцного здоровʼя, щирого кохання і, звичайно ж, миру ❤️

#BirthdayTravel
#BirthdayTravel

Ліля запросила і мене на онлайн-вечірку. За кордоном я була лише в Турції, але мрію відвідати багато країн, і в числі перших прекрасна Англія 🇬🇧

Мені дуже подобається мальовнича природа і Британія в цілому здається дуже комфортною, розвинутою країною.

Якби я мала змогу обирати, де жити, крім України, я б обрала або Британію, або США🤭

Коли почала думати, як же передати макіяж англійських жінок, то мені майже одразу прийшла ідея повторити образ найпопулярнішої жінки у ВБ - принцеси Уельської Кетрін)

Мені завжди імпонувала ця жінка, будучи маленькою, я досі памʼятаю, як дивилась трансляцію їх весілля із Вільямом по 📺 і досі я люблю спостерігати за всіма її виходами, тим паче, що кожного разу вони все краще і ефектніше.

З роками макіяж Кетрін зазнав деяких змін: раніше вона завжди фарбувалась саме (навіть на весілля), зараз же все частіше я бачу руку візажистів на її обличчі.

Раніше Кейт підводила верхню і нижню слизову чорним олівцем, що виглядало, скажемо чесно, не дуже красиво.

Зараз же принцеса не відмовляється від підводки очей, але ми вже бачимо більш димчаті, коричнево-мідні відтінки на її повіках, і тепер макіяж очей Кетрін в основному виглядає, як мʼяка розтушована стрілка.

В макіяжі губ нічого не змінилось - що раніше, що зараз принцеса надає перевагу акценту на очі, в той час як губи залишає нюдовими. Десь я читала, що Кетрін користується блисками від Clarins - його і використала в макіяжі)

Давайте ще раз привітаємо прекрасну Лілю з днем народження і побажаємо їй всього най-найкращого Zhukovka 🌸 ,шлю тобі промінчики любові і тепла ❤️