Кузя Ю-а

Barbers Matte Hair Pomade High Hold

Barbers Matte Hair Pomade High Hold

Сину - 12 років. Проте в душі, він уявляє, що йому вже 18 :) тимчасове явище дорослішання :) хай буде кажу я. Але ж які дарувати подарунки таким мужчинкам?

Та ладно, не все так складно! В моєму випадку, в малого дуже густа шевелюра! Темне волосся, плотне 🫶

Ну гаразд, значить засоби для моделювання укладок та чілки саме воно!

Від якого бренду? Тільки Barbers, адже бренд український. Та й за складом максимально слідкують.

Моделююча помада для волосся Barbers допомагає створити будь-який стиль зачіски. Надає матовий фініш без блиску та забезпечує високу фіксацію впродовж усього дня, навіть при тому, що малий непосидюк :)

Завдяки зручній консистенції засіб легко і рівномірно наноситься, не склеює пасма і не обтяжує їх. Саму укладку з фото нижче робить собі син сам! Навіть не втручаюсь в процес. Бо ВІН ЗНАЄ, ЯК КРАЩЕ :)

Формула збагачена маслом ши, яке зволожує волосся, надає йому еластичність та м'якість. Помада підходить для всіх типів волосся.

Barbers Matte Hair Pomade High Hold

ретельно розтерти помаду в долонях і нанести необхідну кількість на вологе або сухе волосся. Зробити укладку волосся.

Ну і укладка чьолки у виконанні сина. Нагадаю, йому 12 років і він іі робить сам! Фото обличчя хлоп вимагав затерти. От така от молодь) ще сказав щось про особисті кордони. Здається, їх вчать в школі цьому. І я пишаюсь. Адже онлайн етика має бути присутня.

Обожнюю тебе красене і помадка супер! Бо він користується нею щодня і щодня дякує!

Від себе додам, що аромат дуже дорогий. І сама помадка дуже економна. Чудово і на подарунок, і якщо чоловік якийсь читає мій пост - то беріть. Вам сподобається. Абсолютно на рівні з міжнародними брендами.