Beautiful land💞

Сухий шампунь для брюнеток Reclaire

Сухий шампунь для брюнеток Reclaire

Привіт, дівчатка!

Сьогодні я збираюся поділитися своїми враженнями від використання сухого шампуню від Reclaire. Це мій перший досвід використання цього продукту, і я дуже рада поділитися ним з вами.

Маючи жирний тип шкіри голови, я часто стикаюся з проблемою швидкого забруднення волосся. Навіть після миття вранці, моє волосся може виглядати несвіжим вже ввечері або на наступний день.

Я вважаю, що багато жінок зіткнулися з цією проблемою, але, дивно, майже не чую про це від чоловіків. Однак один з моїх знайомих "експертів" чоловіків стверджував, що часте миття волосся призводить до збільшення вироблення підшкірного сала та інших речовин...не знаю може і так, йому видніше....

Що гарантує виробник

- створений спеціально для брюнеток;
- інтенсивно поглинає себум та піт;
- ефективно усуває жирний блиск;
- забезпечує зачісці охайніший вигляд;
- надає пасмам додатковий об'єм;
- не лишає слідів на локонах;
- випромінює легкий ненав'язливий аромат;
- можна використовувати де і коли завгодно;
- не містить агресивних компонентів.

Пакування шампуню нагадує пакування рисової пудри.

Контейнер виготовлений з пластику, малий і компактний діаметром 4см, дуже зручно взяти з собою в подорож.

Він має функцію закривання відділення з пудрою, що відбувається простим перевертанням кришки.

Об'єм складає 10 грам, що зазвичай вистачає на місяць використання.

Аромат не виражений, дуже легкий і невидимий на волоссі, майже не відчутний.

Консистенція шампуня дрібний помел як пудра, сірого кольору.

Я наношу сухий шампунь безпосередньо на волосся, роблячи розділи і розподіляючи його по всій довжині. Можу просто відкрити контейнер і сипнути шампунь на проділ. Після цього ніжно масажую шкіру голови протягом кількох хвилин. Крім того, я використовую його для створення об'єму волосся.

Що саме більше мені подобається в цьому шампуні так це ефект. Моєму волосю він дуже підходить, по фото видно як він класно адсорбує бруд. Бачите яке було волося до і після використання. Також я замітила невеликий об'єм який він надає волосю, але в більшості всі сухі шампуні надають такий ефект.

Плюси

- адсорбує бруд, можу ходити ще день спокійною головою, або плюс 1-2 дня якщо відразу його нанести після миття волосся;

- надає об'єм;

- не залишає слідів на волоссі, підходить дівчатким з темними відтінками;

- приємний легкий аромат який не перебиває аромат парфумів;

- маленьки компактний контейнер;

Мінуси

- не підходить дівчаткам світлих відтінків волосся;

- залишає сліди від використання на долонях, якщо ця процедура робиться вдома або десь де є вода з краном, це не тяжко промити руки, коли в дорозі чи не знаю де немає доступу до води це мінус, хоча я використовувала серветки і мені нормально було, головне вийти з положення - якщо захочеш.

Тут напевно все таки спірне питання, бо шампунь створений для темного волося тому пігмент і буде темний, а білого ми просто не бачимо ж. Тому чекати що руки будуть білі та чисті напевно не правильно, не знаю, як ви важаєте???

Звичайно, я візьму такий шампунь ще раз. Мені в ньому сподобалось все, навіть сліди на долонях після використання😄... Я впевнена, що вам теж сподобається. Але якщо він не підійде комусь, не засмучуйтесь, бо ви отримали хороший досвід, який, можливо, надалі буде корисним.

Дякую вам за увагу❤️