Олена В

Випадіння волосся припинено. Сподіваюсь НАЗАВЖДИ!

Випадіння волосся припинено. Сподіваюсь НАЗАВЖДИ!

Це мій улюблений аплікатор Ляпко. Купила його дуже давно,ще до часів корони. Користувалася лише епізодично,коли боліла голова. Знімає біль дуже швидко,без пігулок......Але зараз не про це. Поговоримо про волосся.

Волосся у мене завжди випадало,але не критично багато. Хоча на килимі завжди його була значна кількість і в стоці ванної. Я особливо з цього приводу не переживала. А тут пішла до нового перукаря і мене дуже невдало пофарбували(точніше мілірування не вдалося). Дали мені фіолетовий шампунь додому,щоб вибити жовий пігмент. І понеслося...Мию волосся-волосся випадає. Причісуюся-випадає. Наношу маску-жах, в руці волосся-волосся-волосся. В якийсь момент здалося,що у мене залисини. Звичайно далеко не так як в різних рекламах про випадіння ,але все одно страшно стало. І все це на фоні того,що я приймаю коллаген та вітаміни з мінералами(

Спершу я купила олійку Mayur на Мейкапі,почитавши звичайно відгуки. Вона не спрацювала,бо забила колір знову жовтизною. Я стала рудою(. Користуватися припинила. Хоча запах був вау. Блондинкам треба бути обережними з такими оліями.

Випадіння волосся припинено. Сподіваюсь НАЗАВЖДИ!

І я згадала про Ляпко. Подивилася стріми як краще массажувати голову і почала. Це дуже приємний процес,якщо чесно. Роблю два рази по хвилин 10 ,а може й більше. Волосся припинило випадіння буквально за декілька тижнів. Через деякий час у мене почав з'являтися пушок. Особливо це видно в районі лоба.

Массажувати я почала ще в жовтні ,а зараз вже лютий- і у мене просто беліч нового волосся. Все в маленьких антенках,навіть трохи смішно))). Волосся немає на килимі від слова ЗОВСІМ. В стоці майже немає(чистить сток чоловік,він здивован). Об'єм волосся збільшився. Я дуже щаслива. Ну і плюс це дуже корисно для голови робити такий массаж. Наче розвидніється світ, покращується тонус,проходить трохи млявість.

Дійсно рекомендую аплікатор. Голки не сточуються, мити валик можна в мильній воді, навіть не треба кожний день( якщо тільки ви не з ким не ділитися). Я продовжую массажувати кожний день і припиняти не хочу.

Зараз я почала робити цим аплікатором лімфодренажний та антицелюлітний массаж. Але це вже інша історія!))))