Ксенія 💫

Моя невеличка колекція блисків Кіко.

Моя невеличка колекція блисків Кіко.

Вітаю, красуні 🧚!

Сьогодні покажу ще 2 відтіночки блисків від Kiko, які в мене є.

Про ніжно-рожевий я писала у цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/8159/

с детальними відео цих неймовірних переливів даного відтінку. Зізнатися чесно, це один з найулюбленіших по відтінку. Це той випадок, коли я можу кинути його у сумочку і знаю, що буду виглядати з ним 👌, або ж коли в тебе є 30 секунд 🤣аби хоча б щось нанести на обличчя з декоративки, то обираю його 05 PEARLY PINK + сонцезахисні 🕶️.

Моя невеличка колекція блисків Кіко.
Моя невеличка колекція блисків Кіко.

Отже, сьогодні про 2 відтінки, але вони різні самі по собі. Взагалі, хоча всі блиски і мають загальну характеристику - пом'якшувальний, з тривимірним ефектом для блискучого результату блиск для губ. Але відрізняються по наявності тих самих блискіток. Тобто, десь їх багато (як в тому ж 05),а в деяких - помірно. В деяких відтінках, сам колір може сходити, а блискітки залишаться все ж.

Нагадаю, що об'єм цих блищіків 6,5 грами, для мене це досить багато. Точніше, якщо враховувати той факт, що в теплу пору року, я в основному використовую блиски, то це дуже вигідний варіант.

Виробник : Італія.

Липкість.

Саме за це я обожнюю ці блиски. Що вони мінімально дают цю липкість порівняно з іншим, навіть ще дорожчими - від Dior, Victoria Secret (взагалі нереально липкі 🫣і волосся все липне).

Коли блиск від Кіко після нанесення поглинається, він дає на губах ніби плівочку, що продовжує його довготривалість носіння насправді. Вона не відчутна на губах і не відштовхує. Це я зрозуміла з часом лише. Думаючи чого він так довго тримається в мене)?

Перейдемо власне до відтінків. На даний момент в мене 05, 02 та 18.

18 Golden sparkle.

Мідний, насичений, такий холодний відтінок на засмаглій шкірі просто космос 🌌. Виглядає досить яскраво на сонці , і це дійсно так.

Як і 05, він має нереальну кількість блискіток, які на сонці просто неймовірно сяють та додають об'єму вашим губам.

Можно наносити більш прозоро, круто виглядає з помадами матовими https://club.makeup.com.ua/post/24784/

Та більш щільно, саме так проявляється справжній відтінок.

02 Natural beige.

Цей відтінок відрізняється від 2-х попередніх. Це база, яка підійде абсолютно кожній.

Має дрібні золотаві блискітки, дуже красиво і головне делікатно переливаються, має прозорий майже відтінок з легким бежевим підтоном. Дає дуже природний ефект, робить губи соковитими та сексуальними 😏.

З одного свайпа він робить досить щільне покриття. Блискітки ніяк не відчуваються в жодному з цих блищіків. Тобто, тут немає такого, що текстура окремо, а блискітки окремо по відчуттям. Навіть коли вони самі на вустах залишаються, ви про них не згадаєте.

З контурним олівцем (холодний беж або ж будь-який з коричневих) ну ви самі розумієте, що це підпал 🔥

Це той варіант, коли ви можете його вигуляти як соло, так і з різними варіантами як топер.

Глянець на вустах на максималках вам забезпечено!

Як варіанти комбо:

💋 КІКО 02 + LAMEL Make Up Олівець для губ у відтінках 403 та 404;

💋КІКО 02 + Pupa True lips 004;

💋КІКО 02 + Flormar Waterpoof Lipliner 112;

💋КІКО 02 + Glambee 104 та 110;

💋КІКО 02 + Colour Intense Satin Lip Pencil 07 та 08.

💋КІКО 02 + LN Pro Filler Lip Liner 104.

Тривалість їх на губах також можна відзначити на висоті. Він не втече і через 2 години, якщо звичайно ви не влаштуєте перекус.

Блиск не скочується, ніяких неприємних смужок на губах після висихання та "з'їдання" не залишає.

Відносно ввливу на вуста, то в даному випадку є завжди зволоження та помягшення після нанесення. Так, він не врятує ваші губи від ран, бо він і не бальзам і на це не здатний. Але завжди пухкі вуста вам забезпечені!

Відносно споживання, то мені 1 відтінку вистачає точно на місяця 3, якщо часто користуватися.

Окремо хочу вкінці відзначити пакування - так, начебто нічого особливого, звичайна пластикова туба, звичайний аплікатор, проте дуже вдала форма насправді - анатомічна (трошки вигнутий, та м'який вміру). Такий собі показовий ідеальний взірець 😉. Але якже все таки гарно поєднуються та кришечка з абсолютно кожним відтінком засобу в прозорому футлярі. Десь навіть футуристично. Та й в руці це комфортно тримати завдяки округлим формам.

Окремо про дозатор, який НІКОЛИ не дасть зайвого та не змусить засіб витікати зовні і бруднитися самому, що дуже часто буває з блисками.

Дякую за увагу!

З повагою до кожного, Ксенія ✨