Beautiful land💞

Пілінг для обличчя з гліколевою й молочною кислотою 5% Sane

Пілінг для обличчя з гліколевою й молочною кислотою 5% Sane

Привіт дівчатка. Сьогоні поговоримо про всім нам відомий український бренд Sane.

У мене вже було знайомство з кремом для обличчя та пінкою, і я можу сказати, що поки у мене були лише позитивні враження від цих продуктів.

Тому хочу розповісти про пілінг, який я не відразу зрозуміла.....

Про пілінг від виробника:

- відлущує ороговілі клітини;
- молочна кислота сприяє процесу народження нових клітин;
- насичує шкіру вологою, підвищує її пружність і еластичність;
- ефективно бореться з появою комедонів, звужує пори і покращує колір обличчя;
- гідролізат протеїнів каштана має протизапальну, зміцнюючу і тонізуючу дію;
- захищає шкіру від згубного УФ-випромінювання;
- бореться з пігментними плямами;
- мінімізує видимість вікових змін;
- захищає від негативного впливу вільних радикалів.

Протипоказання: використовувати за призначенням. Тільки для зовнішнього використання. Можлива алергія або чутливість до компонентів. Перед використанням зробити патч-тест.

Дизайн баночки мінімалістичний - це надає продукту чистий і сучасний вигляд, а також підкреслює простоту і функціональність упаковки. Флакон прозорого кольору об'ємом 30 мл який має дозатор, а зверху ковпачок, який захищає від ненавмисного натискання.

Пілінг має приємну гелеобразну прозору текстуру, яка легко наноситься на шкіру. Аромат, скажу як звичайний крем, не має такого вираженого, як неприємного хімічного запаху або щось такого.

Я завжди використовувала цей пілінг перед сном, оскільки після нього шкіра стає дуже чутливою до сонця, незважаючи на те, що наступного дня я все одно наносила засоби з SPF. Після очищення шкіри я наносила засіб і тримала його протягом 30 хвилин, після чого змивала його та використовувала зволожуючий крем.

Щодо складу....

ВОДА - Забезпечує виробам необхідну основу, прозорість, в'язкість, концентрацію, колір, розчинник для частини інгредієнтів крему.

Гліцерин — це зволожувач, який сприяє природному захисту шкіри, заповнюючи область, відому як міжклітинний матрикс, і залучаючи потрібну кількість води для підтримки гомеостазу шкіри. Іншими словами, він притягує вологу до шкіри.

ГЛІКОЛЬОВА КИСЛОТА - У першому випадку, це засоби для догляду за жирною шкірою і шкірою з акне, що очищають лосьйони або засоби догляду за шкірою, що в'яне, усунення зморшок, освітлення пігментних плям. У другому - продукти для пілінгу, причому концентрація вільної кислоти може бути різною і вказується в інструкції, оскільки визначає міру впливу пілінгу. Може спричиняти реакції сенсибілізації. Легко абсорбує воду, що часто використовується в косметичних рецептурах для регулювання рН.

ВИННА КИСЛОТА - вона широко використовується в продуктах догляду за шкірою, що в'яне, засобах для ванн, депіляторіях, ополіскувачах для волосся. Як і всі фруктові кислоти, має очищувальну та освітлюючу дію.

МОЛОЧНА КИСЛОТА – У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену.

ЯБЛУЧНА КИСЛОТА - має антиоксидантні, очищаючі, зволожуючі, протизапальні та злегка в'яжучі властивості. Вводиться в готові вироби у вигляді екстрактів з м'якоті яблук, вишень, брусниці та іншої сировини. Застосовується у складі хімічних пілінгів. Крім відлущувальної дії, стимулює клітини, посилюючи клітинний метаболізм.

ЛИМОННА КИСЛОТА -використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. Вводиться до складу кремів, що очищають, депіляторіїв, ополіскувачів для волосся, фарб для волосся, кремів від ластовиння. Іноді використовують як регулятор рН косметичних виробів.

ПАНТЕНОЛ – у косметиці застосовується О-і О, L-пантеноли як провітамін В5 Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. Застосовується у всіх косметичних рецептурах: у сонцезахисних засобах, у засобах для догляду за шкірою та волоссям, дитячій косметиці та засобах для гоління.

ГАМАМЕЛІС ВІРГІНСЬКИЙ завдяки високій концентрації танінів, Г.В. має в'яжучу, тонізуючу та антиоксидантну дію. Викликає звуження судин, зменшує секрецію сальних залоз. Широко використовується в кремах, що очищають лосьйони для обличчя, у засобах догляду за волоссям, особливо при жирній себореї.

ОГІРОК ПОСІВНИЙ - екстракт цілої рослини О.П. вводиться в очищувальні та зволожуючі засоби для обличчя та тіла. Екстракт містить органічні кислоти, мінеральні солі та вітаміни, тонізує та заспокоює шкіру. Має очищувальну та відбілюючу дію на шкіру.

КАМІДЬ КСАНТАНОВА - дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декілька інгредієнтів разом у складі. Може також використовуватися в композиціях через його емульгуючі та реологічні властивості для підвищення в’язкості, стабільності або підвищення піноутворювальної здатності продукту.

КАШТАН КІНСЬКИЙ – біологічна активність екстрактів пов'язана насамперед із наявністю ескуліну, який здатний зміцнювати стінки кровоносних судин та капілярів, стимулювати кровообіг, покращувати обмінні процеси у клітинах шкіри. Містить біофлавоноїди, рутин, каротиноїди, вітаміни В, К, Р та полісахариди. Екстракт надземної частини К.к. використовується в кремах для жирної та нормальної шкіри, засобах для в'янучої шкіри, пінах для ванн, шампунях та препаратах для волосся при жирній себореї. Біологічна активність пов'язана в першу чергу з наявністю ескуліну та дубильними речовинами, що забезпечують в'яжучі властивості. Використовується в кремах для жирної та нормальної шкіри, кремах для ніг, препаратах для волосся при жирній себореї.

АЛЛАНТОЇН - має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів.

Феноксиетанол - у косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент.

ЕТИЛГЕКСИЛГЛІЦЕРИН – у косметиці рекомендований як багатофункціональний інгредієнт, що представляє собою: пом'якшувальну добавку в засоби догляду за шкірою; покращує тактильні властивості емульсії добавку; дезодоруючу, добавку, особливо активну проти грампозитивних бактерій, добавку, що посилює активність інших антимікробних засобів, таких як гліколі та косметичні спирти. Емостріч, який сприяють зволоженню шкіри. Використовується як фіксатор ароматів.

ПОЛІСОРБАТ 20 - залежно від системи може бути і піноутворювачем і антиспівачем. Може бути компонентом ароматів. Використовується практично у всьому спектрі косметичної продукції.

Віддушка парфумерна.

Тепер саме найцікавіше

Чесно кажучи, на початку я чекала на якесь поколювання, але нічого подібного не було. Також хотіла добавити, що довгий час я не помічала жодних змін, тобто нічого не відбувається і я нічого не роблю. Але прикол полягає в тому, що цей пілінг має накопичувальний ефект, і лише після тривалого використання можна побачити результат.

Продовжуючи використовувати пілінг два інколи три рази на тиждень протягом 5 неділь, я помітила, як червоніння і сліди після запалень стали набагато менш помітними. Також видно, як вирівнюється тон моєї шкіри, вона очищується і стає більш світлішою. І що особливо приємно - не було жодних неприємних відчуттів, пересушування та алергічких реакцій.

Плюси

- очищає шкіру від лущення, менш помітні чорні цятки, менше стало сальних недоліків;

- надає обличчю свіжого вигляду;

- вирівнює тон шкіри;

- шкіра більш пружна тепер та ніжна на дотик;

- зменшилась видимість морщин і пігентних плям;

- не агресивний;

- не великий об‘єм який вистачить надовго;

- побічних та алергічних реакцій не було;

Мінуси

Поки не знайшла

Для мене цей пілінг став приємним порятунком від проблем зі шкірою. Я рекомендую його всім, хто стикається з прищами, запаленнями або просто хоче зробити шкіру більш сяючою і здоровою. Він дійсно працює, потрібно лише бути терплячим і регулярно його використовувати.

На сьогодні це все, дякую за увагу😘