Христина 🌺

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Тут все банально просто...всі засоби мені підійшли, ідеально підійшли.

Отже, спочатку був шампунь. В складі компонент peptides bonde, який відновлює молекулярну структуру волосся і 5 видів амінокислот. Шампунь дуже гарно піниться, потрібно зовсім трішки на мою довжину. По консистенції він більше як кремоподібний гель для душу, слизький. Запах мені нагадує чоловічі парфуми, але мене не бентежить, та й потім його не чути. Волосся промиває ідеально (використовую 2 рази). Хоч в мене жирна шкіра голови, після нього волосся швидше не жирніє. Я б навіть сказала, що менше забруднюється.

Шампунем задоволена, свої функції виконує для мене дуже добре.

#testmakeupclub

Вона досить не типова для мене, рідка, як вода. Потрібно нанести на волосся, 1-2 хв масажувати, потім змити. Весь час мені здавалося, що я її взяла замало. Після змивання я помітила, що волосся стало дуже жорстке і сухе. Я аж налякалася, бо уявила, що його треба буде потім ще й розчесати. Але потім, коли знімала рушник (не знаю, яким чином це сталося) волосся вже було супер мʼяке.

Після сироватки волосся гладеньке і блискуче, як шовк. Дуже ніжне і мʼяке. Але, особисто в мене, трохи електризується. Не знаю, чому так...може через те, що я не сушила голову феном...але думаю, якщо зверху нанести якийсь термозахист чи щось такого плану, то електризація пройде.

Сироватка теж мені дуже сподобалась, хоч мені й важко звикнути до такого формату кондиціонерів.

На фото волосся одразу після миття і на наступний день (без сушки феном)

Бо моєму волоссю це було б занадто. Для мене ідеально або бальзам, або маска.

Цю маску я дуже хотіла спробувати, бо бачила дуже багато реклами.

Колір в маски топовий...він переливається і блистить. Ніби справжнє золото.

Нанесла на 5 хв, прочесала волосся, змила. Який в неї запах...мені дуже сподобався ( нагадує якісь дорогі парфуми).

Волосся після неї теж дуже класне, мʼяке.

Ефект від маски мені сподобався найбільше, бо зачіска якось дуже класно тримала форму. Волосся було ніби як після салонного вкладання. Але не обтяжене.

Я її наносила і після маски, і після кондиціонеру. Кожен раз після миття.

Спочатку, коли її нанесла перший раз, волосся після маски було мʼяке і гладеньке, а з нею стало дуже жорстке і сухе. Тут я теж подумала, що прийдеться ще раз мити голову, і уявила, яке волосся буде жирне після сушки. Але ні...тут знову сталося диво. Волосся якось само по собі змʼякло, стало гладким. І взагалі не жирне. На моєму волоссі не було видно, що там є якісь жирні сліди від строватки, вона там ніби розчинилася.

І теж вийшов дуже класний ефект.

На фото волосся на наступний після миття з маскою і сироваткою (і сушка фен-щіткою).

Всі ці засоби мені дуже сподобались, на моє волосся справили максимально позитивне враження, без перебільшень.

І ще раз дякую Makeup club i L'Oréal за можливість знайомитися з чимось новим і цікавим🩷.