Iryna Koval

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Волосся - це не лише частина зовнішнього вигляду, але й важливий елемент самооцінки та впевненості. Зовнішні фактори, такі як хімічний вплив можуть призвести до пошкодження молекулярної структури волосся, порушуючи його здоров'я та вигляд. У зусиллях відновити здоров'я волосся, науково-дослідний відділ L'Oréal розробив ультраконцентрований комплекс - L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, який базується на 5 амінокислотах та 2% лимонної кислоти. Цей комплекс проникає всередину волосся, відновлюючи його молекулярну структуру і відновлюючи його вигляд.

Моє волосся тонке, не фарбоване, а шкіра голови досить жирна і потребує частого миття, тому я вже випробувала усі засоби та готова поділитися враженнями від тестування і розповісти про ефективність цього комплексу і чи дійсно він здатний відновлювати пошкоджене волосся.

#testmakeupclub

Уся лінійка засобів має неймовірно приємний аромат салонного догляду, і шампунь не виключення.

Текстура доволі густа, білого кольору, має гарне піноутворення, тому розхід мінімальний.

Завдяки активним компонентам, таким як кератин і цераміди, шампунь ефективно зміцнює та реконструює локони, попереджаючи ламкість. Його зволожувальні властивості забезпечують баланс волосся, зволожуючи його від коренів до кінчиків.

Шампунь чудово очищує волосся, залишаючи його свіжим, легким і здоровим, дбайливо видаляє забруднення та зайвий жир, не пересушуючи волосся. Після використання шампуню волосся стає більш об’ємним і легким для укладання.

Текстура досить рідка та масляниста, гарно проникає у волосся. Для більшого ефекту після нанесення я прочісую волосся щіткою, щоб засіб проник у кожне пасмо.

Виробник заявляє, що завдяки активним компонентам ця сироватка ефективно регенерує пошкоджені ділянки волосся, надаючи йому здоровий вигляд і захищаючи від подальших пошкоджень.

На моєму волоссі засіб спрацював ідеально, забезпечивши інтенсивне зволоження, живлення і покращивши гладкість та еластичність.

Особливо хочу відзначити маску Gold Quinoa + Protein Mask - її формула з екстрактом кіноа і протеїнами пшениці забезпечує інтенсивне відновлення волосся, залишаючи його здоровим і блискучим.

Текстура досить густа та має незвичний для маски золотистий колір з мілкими блискітками! Її ніжна маслоподібна консистенція легко розподіляється по всій довжині волосся та швидко поглинається, не обтяжуючи волосся.

В результаті застосування маски волосся стає м'яким, шовковистим і надзвичайно еластичним. І що найголовніше - воно залишається здоровим та живим, захищеним від агресивних зовнішніх факторів. Мої локони стали більш міцними та блискучими вже після перших застосувань, а результат тільки підсилюється з кожним наступним використанням. Ця маска - справжня знахідка!

Це мій перший досвід використання незмивної маски, тому саме цей засіб з усієї лінійки було найцікавіше спробувати.

Маска має білу кремоподібну текстуру, яка легко і рівномірно наноситься на волосся, а потім швидко поглинається, не залишаючи жирності або важкості.

Цей засіб спеціально розроблений для тих, чиє волосся потребує негайного відновлення та зволоження. Він працює на молекулярному рівні, ефективно відновлюючи та зміцнюючи структуру волосся, а також забезпечує ефективний термозахист, що допомагає захистити локони від негативного впливу термічних факторів.

На мою довжину для гарного ефекту вистачає зовсім трохи засобу, не рекомендую наносити багато, щоб не обтяжити волосся.

Після застосування цієї маски волосся стає помітно м'якшим, гладким і здоровим, легко розчісується.

Усі ці продукти L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair разом створюють комплексний підхід до догляду за волоссям, який робить їх міцними, здоровими і красивими зсередини та ззовні. Я дійсно вражена результатами і раджу цей комплекс всім, хто прагне мати доглянуте і привабливе волосся.