wowmom

Той випадок, коли класний догляд і красивий блиск зійшлися в одному флаконі

Той випадок, коли класний догляд і красивий блиск зійшлися в одному флаконі

Привіт, красуні!

Кожного дня, зранку та ввечері, я обов'язково зволожую губи! Я можу сиворітку для обличчя не нанести, або крем під очі, але блиск або бальзам для губ - то святе. І якщо я, не дай Боже, пропущу цей ритуал, то обов'язково отримаю тріщини та шелушіння на шкірі. Ось така в мене особливість.

В мене багато різних доглядових штук для губ, які розкидані по сумочкам, або стоять на поличці в ванній кімнаті, але останнім часом я користуюся лише олійкою-блиском від Girlwood. Бо в цьому флаконі, якимось чарівним чином поєдналися і чудові доглядові властивості, і красивий блиск, і приємний ментоловий ефект, який трошки холодить, але взагалі не пече губи.

Той випадок, коли класний догляд і красивий блиск зійшлися в одному флаконі

Для мене, єдиний мінус цієї олійки полягає в тому, що написи на флаконі швидко зтираються (ну а як же, два тижні активного користування далися взнаки), і я не встигла сфотографувати первозданний вигляд упаковки. Сподіваюсь, ви мене вибачите за це. Але дійсно, останнім часом, я цю милу рожеву олійку ніяк не можу випустити з рук.

Як я вже і казала, на губах цей блиск дає легкий охолоджуючий ефект, за рахунок ментолу. Дуже приємні, особисто для мене, відчуття. Віддушка ледве помітна, і присмаку, алілуя, немає, бо ви вже знаєте, яка я прискіплива до ароматів.

Спонжик, яким треба наносити олійку, маленький, але набирає достатньо засобу, щоб повністю нафарбувати губи.

Блиск має ніжний світло-рожевий віддінок, але в загальному виглядає, як просто красиве, майже прозоре, сяяння. Думаю, цей засіб точно сподобається кожній.

Але, найголовніше, що після нанесення олійки, губи стають дуже зволоженими і м'якими. Її також можна використовувати, як праймер під матову помаду, або як нічну маску, тому що за ніч , з цією олійкою, шкіра відновлюється.

Однозначно рекомендую для затесту!

І дякую всім за увагу 😘