YuliHrytskoff

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Нова лінійка засобів для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular зацікавила мене ще з моменту старту її продажу. І я ну дуже хотіла її спробувати! Але засоби не з дешевих, відгуків було не багато, тому покупку я все відкладала. Тому, коли я отримала ці засоби на тестування, навіть нехай у мініатюрах, щастю не було меж!)

Дуже дякую командам MAKEUP та L'Oreal за такі чудові засоби та можливість протестувати новинки косметики!❤

На тестування прийшли всі засоби із лінійки L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular в мініатюрах та семплах, а також маска для волосся із класичної серії Absolut Repair:

1. Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo (мініатюра на 100 мл).

2. Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum (мініатюра на 75 мл).

3. Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask (4 саше по 10 мл).

4. Золотиста маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся без обтяження L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa+Protein Hair Mask (5 саше по 15 мл).

Також у боксі була листівка з детальною інформацією про кожен засіб.

Ну і не можу не відмітити пакування самого боксу, адже воно надзвичайно естетичне і вишукане! Всі засоби прийшли запакованими у брендованій чорній картонній коробочці із милим бантиком на її лицьовій стороні. Ну дуже гарно… Просто захват!🥰

Ну що ж, всі засоби протестовані, певна думка про них склалася, тому розповідаю більш детально про кожен засіб далі по тексту.

Оформлення/дизайн

На тестування шампунь прийшов у форматі мініатюри об’ємом 100 мл. Це мініатюрний пластиковий флакон бежевого кольору з кришечкою фліп-топ. На обороті – є вся необхідна інформація про засіб від виробника. Дизайн стильний і практичний, витриманий в загальному стилі засобів від L'Oreal Professionnel. Мені до вподоби!) А ще, такі компактні флакончики засобів дуже люблю брати з собою в дорогу – це зручно і не займає багато місця.

Характеристика властивостей

Склад. Цей допис і так буде дуже об’ємним, тому повний розбір складу кожного засобу робити тут не буду, а лише коротко скажу свою думку і саме важливе по складу кожного продукту.

Що стосується шампуню Absolut Repair Molecular, то склад в нього досить непоганий (як для профкосметики – то взагалі), має як позитивні сторони, так і компоненти, які мені не дуже сподобались. Із позитивного – шампунь безсульфатний, а миючу основу складають м’які ПАР, тому очищення він даватиме ефективне, але м’яке, без пересушування шкіри голови і довжини волосся. Містить у складі амінокислоти (ARGININ, GLYCINE, SERINE, TYROSINE, GLUTAMIC ACID), що дають дуже гарне зволоження; та кондиціонуючі компоненти.

Із компонентів, що не сподобались – шампунь містить силікони. Я не проти них у бальзамах/масках, але у шампунях чи інших засобах, які контактують безпосередньо із шкірою голови, стараюсь уникати. Так, силікони розгладжуватимуть волосся, робитимуть його розсипчастим і воно легко розчісуватиметься, та, з часом, утворюючи плівку на шкірі, силікони негативно впливатимуть на волосяні фолікули, спричиняючи їх гіпоксію, стоншуючи їх, що з часом може спричинити випадіння волосся.

Консистенція дещо незвична, не така як у класичних шампунів. Вона кремова, густа, трішки в’язкувата і тягуча. Це й зумовлює специфічне піноутворення.

Текстура однорідна.

Колір – білий.

Запах – мускусний квітково-деревний. Чимось навіть нагадав мені аромат парфумів «Kirke» Terenzi, але трішки солодший. У флаконі досить насичений, при розмилюванні стає слабшим та більш ніжним. На волоссі залишається, але звучить легко, фоново, не дратує і не відволікає. Взагалі, вся серія засобів «Absolut Repair Molecular» має одинаковий запах (окрім золотистої маски), але аромати у кожному засобі різняться насиченістю і стійкістю.

Піниться шампунь специфічно. Спочатку розпінюється важко, але коли вже його таки вспінити, піни утворюється дуууже багато. І вона не така, як у звичних шампунів, а наче збита, дуже щільна і кремова. У зв’язку із цим, на одне використання шампуню треба зовсім небагато, тому розхід його виходить економним.

Змивається шампунь відносно легко, мильної плівки на волоссі не залишає.

Промиває волосся шампунь від забруднень дуже добре, за одне намилювання прекрасно розчиняється і шкірний жир, і стайлінгові засоби, і будь-які інші забруднення. Очищення ефективне, але м’яке, не «до скрипу» і для мене це плюс, оскільки після шампунів, які очищують от так от «до скрипу», в мене потім «скрипить» волосся, але не від чистоти, а від сухості…

Свербежу, лупи, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій шампунь у мене не викликав.

На графік миття голови не впливає, волосся забруднюється як звичайно.

Результат від використання. Враження від шампуню

Шампунь дуже гарно очищує шкіру голови, волосся від будь-яких забруднень. При цьому, робить це ефективно, але м’яко, абсолютно не пересушуючи ні шкіру, ні саму довжину. Під час змивання відчувається, що волосся гладке, м’яке, немає жорсткості, як від багатьох інших шампунів.

Після висихання волосся гладеньке, абсолютно не розпушене, не електризується, м’яке, живе, є гарний природній блиск. Не заплутане та легко розчісується.

А ще, шампунь надає волоссю дуже гарний об’єм і непогане зволоження.

Загалом, я шампунем задоволена. До цього засобу ніяких претензій, тільки хотілося б, щоб у ньому не було силіконів.

Оформлення/дизайн

Як і шампунь, сироватка приїхала в милому мініатюрному флакончику об’ємом 75 мл. Флакончик пластиковий, затемнений, коричневого кольору, та крізь нього видно наповнення. Кришечка також відкидна. На обороті – основна інформація про засіб від виробника.

Характеристика властивостей

Склад. Мені дуже сподобався! Я чомусь думала, що у ньому будуть одні силікони, та коли стала розбирати склад – залишилась приємно здивованою! У складі сироватки міститься багато зволожувальних компонентів, наприклад, амінокислоти, гліцерин, а також гідролізований пшеничний протеїн. Є кондиціонуючі компоненти. Решту складників – допоміжні по типу розчинників, емульгаторів, декілька консервантів і т.д. Силіконів якраз і немає)))

Консистенція – дещо масляниста рідина.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий жовтуватий.

Запах – такий же, як і в шампуні із цієї серії - мускусний квітково-деревний. У флаконі виразніший, при нанесенні на волосся стає м’якшим і ніжнішим.

Наноситься і розприділяється по волоссю легко, дуже швидко поглинаючись ним, весь час хочеться добавити ще, бо волосся сироватку наче «з’їдає». Тому розхід виходить досить великим. Коли нанести багато, на волоссі може давати ледь-ледь помітну піну.

Змивається швидко і легко, не залишаючи на волоссі відчуття мильності чи плівки.

Використання, результат від застосування. Враження від змивної сироватки

Виробник рекомендує наносити сироватку на вологе волосся та витримувати її 1-2 хв, після чого змити.

Я ж використовую її і так, як рекомендує виробник, і трішки не так) Після миття голови шампунем із цієї серії, ретельно, але акуратно віджимаю волосся від зайвої рідини, розділяю його на дві частини, наливаю невелику кількість сироватки в долоні та наношу її на всю довжину волосся, уникаючи коренів і приділяючи особливу увагу кінчикам. Масажними рухами допомагаю їй краще розподілитися та увібратися в пасма. Виробник рекомендує залишати її для дії на 1-2 хв, та, як на мене, цього явно замало, щоб корисні компоненти із сироватки (особливо амінокислоти) встигли проникнути глибоко в структуру волосся. Тому залишаю її для дії на волоссі щонайменше на 5-10 хв (поки приймаю душ, чи ванну), а після – ретельно змиваю проточною водою. Далі – рушник-тюрбан, незмивна маска із цієї ж серії і сушка звичним для мене способом.

Після висихання волосся м’якеньке, дуууже живе, є гарний блиск, розсипчастість. Легко розчісується, не магнітиться. Волосся гладке, але не обтяжене.

Взагалі, дуже приємно здивована якістю і дієвістю цієї сироватки – на моєму волоссі вона працює гарно! Навіть не очікувала, бо такого роду засоби діють на моєму волоссю рівним чином ніяк, і це в кращому випадку. А тут – прямо видимий результат, гарне зволоження і візуал.

Хочу її в повнорозмірному флаконі!)))

Оформлення/дизайн

Незмивна маска для тестування представлена у форматі саше в кількості 4 штук по 10 мл кожна. На лицьовій стороні сашеток – зображення повноцінного флакону маски, на обороті – необхідна інформація про продукт від виробника. На кожному саше є спеціально позначені місця відривів для їх зручного відкриття.

Характеристика властивостей

Склад. Як і в двох попередніх охарактеризованих засобах із лінійки Absolut Repair Molecular, в складі незмивної маски є декілька гарних зволожувальних компонентів, в тому числі амінокислоти, емоленти, кондиціонуючі складові. Та в складі вони йдуть вже після консерванту, якого традиційно повинно бути у відсотковому співвідношенні не більше 1%, а, отже, корисних компонентів в загальній концентрації не так вже й багато і залишається відкритим питання, чи можуть вони у такій кількості принести якусь реальну користь волоссю. Зате силіконів, які йдуть практично на початку списку компонентів, тут достатньо і саме вони й виконують основну «робочу» функцію цієї маски, обволікаючи пасма плівкою і надаючи гарний візуальний ефект та певний зовнішній захист від механічних пошкоджень.

Також в складі є достатня кількість допоміжних суто технічних компонентів, віддушок.

Отже, проаналізувавши склад цієї незмивної маски, вважаю, що вона, все ж, більше направлена на візуальний ефект, підходить для полегшення розчісування, розгладження волосся, як термозахист, та через невелику концентрацію активів навряд чи здатна в реальності відновити сильно пошкоджене волосся. Та про це вже можна буде судити тільки на власному досвіді, регулярно використовуючи засіб хоча б місяці два…

Консистенція кремова, густа. Дуже легко розприділяється по волоссю, поглинаючись ним буквально за хвилинку.

Текстура однорідна.

Колір – класичний білий.

Запах – такий же, як і в інших засобів із цієї лінійки, але найбільш концентрований і стійкий. Найвиразніше звучить перший день після нанесення, далі по-трохи стихає, але на волоссі все одно залишається до наступного миття. Чесно кажучи, в перший день після нанесення сироватки запах мені заважає – надто гучний і нав’язливий, моментами чую його навіть виразніше своїх парфумів. Та за декілька використань, в принципі, вже звикла)

Використання, результат і мої враження від застосування незмивної багатофункціональної маски

Виробник рекомендує наносити маску на вологе волосся, після чого висушити його феном чи природнім чином.

Я ж, заради повного тест-драйву, наносила маску і на сухе, і на вологе волосся; сушила його й природнім чином, й феном.

На сухе волосся я нанесла маску, як тільки отримала засоби на тестування - просто не втрималась, хотіла щось спробувати із боксу прямо вже, не чекаючи вечора, щоб помити голову))) На сухе волосся маска наноситься легко, швидко поглинаючись. Одразу після цього кінчики виглядають наче зволоженішими, м’якими, січення візуально маскується. Та вже за декілька годин (а особливо на наступний день) кінчики стають на дотик жорсткуватими, стирчать, виглядають неохайно. Тому на сухе волосся маску наносити точно не варто, а краще дотримуватись всіх рекомендацій виробника по її використанню)

От при нанесенні на вологе волосся маска працює справді гарно – пошкодження візуально практично непомітні, волосся гладеньке, блистить, легко розчісується, виглядає живим.

До речі, переборщити з маскою доволі важко, бо навіть якщо нанести її завелику кількість, пасма все одно її поглинуть повністю і волосся не буде лежати «сосульками».

Одним словом, незмивна маска також дає дуже гарний візуальний ефект, особливо, якщо сушити волосся феном.

Так моє волосся виглядає після миття шампунем та використання маски іншого бренду. Висушене феном з насадкою браш.

Видно розпушеність, тонкість, сильно пошкоджене і обламане від кінчиків і сантиметрів 10-15 вверх. Тьмяне, майже немає блиску.

А так волосся виглядає після використання в одному догляді всіх засобів із лінійки L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular.

Як на мене, волосся виглядає значно живішим, якимось наче наповненим (але не обтяженим), більш щільним, пошкодження не так помітні, лежить одним суцільним полотном.

Мені дуже сподобався ефект на моєму волоссі та його вигляд після використання всіх засобів із цієї лінійки! Моє волосся вже давно так гарно не виглядало і було настільки приємним і гладким на дотик!

Оформлення/дизайн

Маска на тестування прийшла в форматі саше у кількості 5 штук, кожне з яких містить в собі 15 мл засобу. Сашетки гарні, на лицьовій стороні – зображення повнорозмірної баночки маски, а на обороті – вибіркова інформація про засіб від виробника. Є місця надривів для зручного відкриття пробника, та я все одно завжди їх відрізаю ножицями)

Характеристика властивостей

Склад – досить звичайний, ніяких особливих компонентів (хіба, окрім слюди) в ньому немає. Із корисних компонентів – рослинний протеїн, екстракт насіння кіноа, декілька жирних спиртів та емолентів. Все інше – допоміжні (технічні) компоненти по типу розчинників, регуляторів в’язкості, консервантів і т.д. В принципі, все дуже й дуже непогано.

Консистенція кремова, густа.

Після нанесення на волосся не тече взагалі та не створює дискомфорту під час прийняття ванни/душу. Волосся маску не поглинає повністю, вона залишається на ньому на протязі всього часу її витримки.

Колір – золотистий (про що й говорить сама назва маски). Після нанесення маски на руках залишається дрібнесенький золотистий шиммер, а під час її змивання вода стікає золотисто-жовта) Чесно кажучи, незвично бачити такий колір маски, але це надає якогось особливого шарму самій масці і процесу її використання)

Запах – квітковий, дуже приємний і ненав’язливий. На волосі залишається, але ледь-ледь відчутний.

Змивається маска легко та швидко, залишаючи полотно волосся дуже гладеньким.

Розхід економний за рахунок дуже густої текстури маски.

Волосся не обтяжує, об’єм не краде.

Використання, результат, загальні враження від маски

Використовую маску згідно рекомендацій виробника: наношу достатню кількість на вимите шампунем та акуратно віджате від зайвої вологи волосся по всій довжині, відступаючи декілька сантиметрів від коренів. Витримую до 10 хв і ретельно змиваю проточною водою.

Під час перебування маски на волоссі відчуття комфортні, адже вона густа та абсолютно не тече, дозволяючи з комфортом продовжувати ванні процедури. Змивається легко і швидко. Волосся під час змивання гладесеньке на дотик.

Результат від використання маски мені теж сподобався – волосся після висихання гладеньке, лежить суцільним полотном, але абсолютно не обтяжене, об’єм присутній. Не розпушене, не стирчить. М’яке та приємне на дотик. Живе, має блиск. Пошкодження візуально приховані, кінчики охайні.

Зволоження присутнє, от зараз, коли опалення вже виключене, повітря не таке сухе і немає різких перепадів температур, мені того зволоження, що дає маска, абсолютно достатньо, та на зимовий період мені б було його малувато. Але, в цілому, доглядові властивості маски гарні, бо навіть моє пошкоджене волосся після її використання виглядає живим і навіть доглянутим)

Я маскою залишилась задоволеною, не проти б мати таку у повнорозмірному флаконі)

Ну і вигляд мого волосся після використання цієї маски. Маска надає шикарний блиск волоссю, воно наповнене і живе, візуально виглядає дуже гарно.

Я залишилась дуже задоволеною засобами із нової лінійки Absolut Repair Molecular від L'Oreal Professionnel! Особливо припали до душі змивна сироватка та золотиста маска) До цих засобів в мене взагалі ніяких претензій – все абсолютно чудово, моєму волоссю ці засоби сподобались та виявились результативними. Шампунь по якості також гарний і сподобався, однак я не в захваті від наявності в ньому силіконів, яких я категорично уникаю у будь-яких засобах, що контактують зі шкірою голови. Щодо незмивної маски – візуал від неї гарний, головне – правильно використовувати. Але має надто концентрований і стійкий аромат, який особисто для мене є нав’язливим. Звичайно, це тільки питання смаку...

А чи здатні засоби із серії Absolut Repair Molecular від L'Oreal Professionnel на молекулярному рівні відновити структуру пошкодженого волосся – покаже тільки час, оскільки судити про такі речі за декілька використань було б не зовсім коректно. Та, на даний момент, - із задоволенням продовжуватиму користуватись цими засобами!