Ta_nyaaaaaaa

#testmakeupclub | L’Oreal Professional Absolut Repair Molecular

Так співпало, що на наступний день після отримання боксику прийшла пора мити голову. Цьому я навіть зраділа 😁

Усі продукти спочатку я використала у комплексі, чого кожне миття робити не буду. Бо вважаю, що засоби цієї лінійки не слід використовувати кожного миття, адже це як салонна процедура (ми ж не робимо її кожні пару днів 🤭). Їх буду використовувати за станом волосся, коли воно буде «хотіти» більшого живлення і потужнішого. відновлення.

Тому розповідаю про кожен продукт і показую результат від їх використання на своєму пористому, сухому і в‘юнкому від природи волоссю.

Також покажу результат від різних комбінацій засобів.

Serie Expert Absolut Repair Molecular у бренду L’Oréal Professional представлена передусім для молекулярного відновлення волосся уже з першого використання.

Для типу волосся: сухого, пошкодженого.

Активні діючі компоненти: пептиди, амінокислоти, кератин, управили.

Відноситься до професійної косметики.

У моєму наборі: шампунь 100 мл, незмивно сироватка 75 мл, маска 5 пробників по 15 мл, змивна маска 4 пробника по 10 мл.

Також є вкладення з інструкцією для використання кожного засобу лінійки.

Перейду детальніше до опису кожного продукту та вражень від використання.

Шампунь представлений в об‘ємі 100 мл, така собі travel-версія.

Кришечка у нього та змивної сироватки у форматі фліп-топ.

Він має дуже приємний аромат коштовних парфумів. Також цей аромат нагадує атмосферу у салоні 💆‍♀️

Основний активний компонент: пептиди.

Підходить всім типам волосся, у тому числі фарбованому та висвітленому.

Відкривши бокс, я помітила, що на пляшечці є трішки продукту, що витекло та засохло. Трішки неприємно, але жодних негативних наслідків загалом.

Шампунь білого забарвлення, дуже густий і тягучий. Такий гарний, у руці переливається перламутровим.

Завдяки цій текстурі є доволі економним у використанні. Кількості шампуню у долоні, яку ви бачите на фото, виявилося забагато для миття.

Піниться шампунь також гарно, аромат заповнює усю ванну та волосся зокрема. З піни на голові утворюється «шапка» 🧖‍♀️

Очищує голову за відчуттями гарно. Відразу є відчуття свіжості та чистоти. Також волосся після нього блистить. При змиванні волосся не заплутує. Навпаки робить більш м‘яким. У вологому стані легко прочісується гребінцем.

З ним волосся виглядає чистим стандартних для мене 3 дні. Об‘єм весь цей час майже не зникає.

Загалом шампунь вау, а враховуючи економічність та пом‘якшення волосся - взагалі підпал 🔥

Стосовно відновлення сказати складно, але якщо сам шампунь, то на волосся впливає гарно. Краще, ніж більшість інших шампуней.

💚 містить Peptides bonder - відновлює молекулярні структуру волосся;

💚 5 амінокислот - допомагають відновити молекулярні структуру волосся.

AQUA / WATER / EAU,SODIUM COCOYL ISETHIONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, GLYCERIN, PARFUM / FRAGRANCE,DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PPG-5-CETETH-20, COCO-BETAINE, DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER,AMODIMETHICONE, CITRIC ACID,SODIUM HYDROXIDE, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-10, CARBOMER, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, ARGININE, SALICYLIC ACID, BENZOIC ACID, POLYSORBATE 21,TRIDECETH-6, LINALOOL, C12-13 ALKETH-23, C12-13 ALKETH-3, GLYCINE,SERINE, TYROSINE,CETRIMONIUM CHLORIDE, GLUTAMIC ACID, PHENOXYETHANOL (FIL N70026821/1).

Виділю основне:

📍 Очисники. Наявність Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate свідчить про використання ПАР складі.

📍 Силікони. У складі присутній Dimethicone Copolymer, Amodimethicone.

А от цей компонент не дуже люблю саме у шампунях, однак основна задача - гарне очищення шкіри. Для довжини цю складову сприймаю позитивніше :)

📍 Основні діючі речовини. Деякі з основних діючих речовин включають гліцерин, амінокислоти 5 шт. (аргінін, глутамінова кислота, гліцин, серин, тирозин), саліцилову кислоту та певні полікватерніуми (Polyquaternium-7, Polyquaternium-10). Ці інгредієнти мають зволожуючі, живильні та очищувальні властивості для волосся.

Загальною особливістю є наявність різних амінокислот, які покращують стан волосся, відновлюючи його, а також саліцилової кислоти.

Ще один цікавий засіб, з яким стикнулась вперше. Саме з сироваткою після шампуню, і саме ЗМИВНОЮ.

У наборі вона представлена в об‘ємі 75 мл.

Повторює аромат шампуню.

Сама пляшечка уже виготовлена з напів прозорого пластику, через який видніється продукт.

Сироватка має водянисто-гелеву текстуру, сама крапля трохи тягнеться.

При нанесенні стикнулася з невеликою проблемою. В інструкції вказано, що сироватку слід дозувати 2 натисками на помпу, а в тревел-версії її немає, тому витискала кількість, яка здавалась достатньою.

І виходить, що сироватка дуже економна і навіть цієї мініатюрки вистачить надооовго!) Вона обволікає кожну волосину і це відчувається.

За рекомендацією виробника нанесла її на всю довжину, від коренів майже не відступаючи.

Ретельно масажувала долонями протягом 2 хв і змила.

Уже під час змивання волосся пряме, гладесеньке, м‘яке. От знаєте, це той момент, коли крізь воду уже відчувається.

Завдяки легкій текстурі, сироватка дуже приємна у використанні. Крім того, вона миттєво поглинається волоссям, правильно обтяжуючи його.

За відчуттями волосся наче після домашнього ламінування.

Думаю, що цілком може замінити маску чи кондиціонер. Ну дуже сподобалась!)

Ключові компоненти повторюються:

📌 пептиди - відновлюють молекулярну структуру

📌 5 амінокислот - також сприяють відновленню молекулярної структури волосся

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, GLYCINE, CITRIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, POLYSORBATE 20, POLYSORBATE 80, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, GLUTAMIC ACID, QUATERNIUM-80, ARGININE, HYDROXYPROPYL GUAR, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SERINE, LINALOOL, TYROSINE.

Знову ж таки, не буду перелічувати кожен компонент. Коротко про головне:

💧 Гліцерин, пропіленгліколь - забезпечують зволоження волосся, допомагають зберігати вологу та підтримують його м'якість та гладкість.

💧 Гліцин, глутамінова кислота, серин, тирозин - амінокислоти, що мають живильний ефект на волосся, допомагаючи зміцнити їх структуру та зберегти здоровий вигляд.

💧 Гідролізований пшеничний протеїн - допомагає відновити пошкоджене волосся, зміцнити його та надати блиск.

💧 Цитратна кислота, глутамінова кислота, аргінін - ці складові можуть допомагати збалансувати рівень pH шкіри голови та волосся, а також покращити їх загальний стан.

💧 Ліналол, тирозин. Ці складові мають ароматичні властивості, надаючи сироватці приємний запах.

💧 Хімічні з'єднання, такі як гідроксипропіл гуар та хлорид гідроксипропіл гуар - ці речовини здатні допомагати відновити структуру волосся, збільшити його об'єм та зробити більш слухняним.

Ця маска виступає наступним етапом у догляді.

Як я розумію, це трішки з іншої серії, НЕ молекуляр. Але цю маску я мріяла спробувати давно. Однак навіть не знала, що виявляється є серія Ґолден 🙀

У наборі цієї маски щедрих 5 пробників по 15 мл кожен. Чого нарешті більш, ніж достатньо для моєї довжини 😁 (якої не так то багато, просто люблю наносити щедро).

Аромат маски відрізняється від серії Ріпеір Молекуляр, для мене він слабкий, найменш виразний і такий косметично-квітковий 🌸 Дуже ненав’язливий і легкий.

Текстура у засоба ідеальна як для маски. Вона щільна і кремова, тримає форму, не розтікається. Всередині маса переповнена золотистим шимером неймовірної краси ✨ Так і переливається у долоні. Ну подивіться на цю красу 🤩

Маску наношу на вологе волосся, попередньо промокнувши його рушником. Прочісую та залишаю на 5-7 хв.

Під час її змивання відчуваю як волосся стало ще більш м‘яким. Не сплуталося, розчісується легко.

Активні компоненти, які виділяє виробник:

🌾 золоте кіноа

🌾 протеїн

Повний список:

AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, MICA, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, AMODIMETHICONE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, PHENOXYETHANOL, ISOPROPYL ALCOHOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CI 77491 / IRON OXIDES, PROPYLENE GLYCOL, PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER, LINALOOL, TRIDECETH-6, HEXYL CINNAMAL, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, LIMONENE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM CHLORIDE, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PARFUM / FRAGRANCE

🟡 AQUA / WATER / EAU:є - основна складова, розчинник, вода.

🟡 CETEARYL ALCOHOL - емульгатор та стабілізатор, який допомагає зберігати рівномірний стан змішування рідин і твердих речовин.

🟡 MICA - додає блиск і пігментує продукт.

🟡 BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - катіонний емульгатор, який полегшує розподіл і нанесення продукту на волосся.

🟡 AMODIMETHICONE - силіконовий компонент, який допомагає зберегти вологу волосся і полегшує розчісування.

🟡 CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - пігмент.

🟡 PHENOXYETHANOL - консервант, що застосовується для знищення мікроорганізмів та підвищення тривалості зберігання продукту.

🟡 ISOPROPYL ALCOHOL - розчинник, може використовуватися для розчинення інших речовин.

🟡 HYDROXYETHYLCELLULOSE - загущувач, який допомагає контролювати консистенцію продукту.

🟡 CI 77491 / IRON OXIDES - пігмент.

🟡 PROPYLENE GLYCOL - зволожувач, який також може використовуватися для розчинення інших речовин.

🟡 PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER - емульгатор та загущувач.

🟡 LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE - ароматичні складові.

🟡 CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE - бактерицидний компонент (схожий на антисептик), який допомагає знищити мікроорганізми.

Для чого він у масці? - 🤷‍♀️

Чи буде сушити волосся? - 🤷‍♀️, але думаю скоріш за все так.

ХОЧААА! Можливо цей компонент виконує зовсім іншу фукнцію, тому ні про що не буду стверджувати.

🟡 CITRIC ACID - регулятор кислотності, який допомагає зберегти стабільний pH рівень продукту.

🟡 CETRIMONIUM CHLORIDE - емульгатор, який полегшує розподіл і нанесення продукту на волосся.

🟡 CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT - екстракт з насіння кіноа, має живильні властивості для волосся.

🟡 HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN - складова для зміцнення волосся (гідралізований протеїн пшениці).

🟡 PARFUM / FRAGRANCE - ароматизатор.

Чесно кажучи, склад цієї маски мене засмутив. 2 основних (як заявляє виробник, між іншим) активи знаходять на останніх позиціях складу - другий і третій з кінця.

Робота виключно на візуал, і то не тривала 🤷‍♀️

Лише на 5 місці є силікон, який візуально розгладить волосся та надасть йому блиску.

Останній етап у догляді, що запропонований у лінійці.

Незмивна маска - уже навіть звучить цікаво. Бо саме незмивної маски у мене ще не було, а ця взагалі має відновити волосся (звісно, у комплексі з попередньо згаданими продуктами).

У наборі було 4 пробника по 10 мл кожен

Аромат маски сподобався. Він зовсім трохи солодкуватий, але водночас пахне дорогою косметикою та чоловічими парфумами 😁.

Але загалом звучить у стилі лінійки.

Консистенція кремова, як у середньої щільності маски для волосся. Ця лише незмивна.

Використала приблизно 1/3 чи 1/4 пробника за один раз. Вона дууууже економна у використанні, бо потрібно небагато продукту.

Я наношу на долоні, розтираю між ними маску, і тоді уже наношу на волосся.

Тут же хочу видалити проблему пробників з боксу - складно відкривати, лише різати. Відривна лінія не дуже гарно працює

З нею волосся легко розчісується і відчувається ще більш прямим. До того ж, вона заміняє термозахист, так як захищає від температур до 230 градусів

Ця маска розгладила волосся та зробила його гладким.

Основні активи. Ті самі, що уже згадувалися:

🔅 пептиди;

🔅 амінокислоти.

Крім цього, бачу силікони для гарного візуального ефекту, а також термозахисту, та інші поживні речовини.

AQUA / WATER / EAU, ISOPROPYL MYRISTATE, DIMETHICONE, AMODIMETHICONE, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, POLYQUATERNIUM-4, POTATO STARCH MODIFIED, HYDROXYPROPYL GUAR, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, ARGININE, TRIDECETH-6,ISOPROPYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, GLYCINE, SERINE, TYROSINE, CITRIC ACID, GLUTAMIC ACID, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PARFUM / FRAGRANCE.

🧪 AQUA / WATER / EAU - основний розчинник, вода.

🧪 ISOPROPYL MYRISTATE - зволожувач, який може також допомагати розгладжувати волосся.

🧪 DIMETHICONE - силіконовий компонент, який допомагає зберегти вологу в шкірі і волоссі, а також робить їх більш гладкими.

🧪 AMODIMETHICONE - силіконовий компонент, який захищає волосся від пошкоджень та зберігає вологу.

🧪 TRIETHANOLAMINE - регулятор pH, який допомагає забезпечити оптимальний рівень кислотності продукту.

🧪 PHENOXYETHANOL - консервант, що застосовується для знищення мікроорганізмів та підвищення тривалості зберігання продукту.

🧪 CARBOMER - загущувач, який допомагає забезпечити потрібну консистенцію продукту.

🧪 POLYQUATERNIUM-4 - полімер, що застосовується в якості зволожувача та заспокоюючого засобу для волосся.

🧪 POTATO STARCH MODIFIED - загущувач, який також має зволожувальні властивості.

🧪 HYDROXYPROPYL GUAR - загущувач, який допомагає зберегти вологу у волоссі.

🧪 BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - катіонний емульгатор, який полегшує розподіл і нанесення продукту на волосся.

🧪 ARGININE, GLYCINE, SERINE, TYROSINE, GLUTAMIC ACID - амінокислоти, які здатні покращувати стан волосся, зміцнювати його і полегшувати рост.

🧪 TRIDECETH-6, ISOPROPYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE - емульгатори, які полегшують розподіл та змішування різних компонентів продукту.

🧪 LINALOOL, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PARFUM / FRAGRANCE - ароматичні складові.

🧪 CITRIC ACID - регулятор кислотності, який допомагає зберегти стабільний pH рівень продукту.

🧪 BENZYL ALCOHOL - ароматична речовина, може також використовуватися як консервант.

Раджу подивитися відео, на ньому результат такий наглядний 🤩

❗️ На моєму волоссі ТІЛЬКИ продукти з боксу, більше нічого. Висушене воно феном, без брашу і витягування.

За відчуттями волосся стало більш щільне, пружне, правильно обтяжене (тобто наповненим по всій довжині, через що сильно не розлітається, а це для мого тонкого волосся жирний ➕), гладке, розсипчасте, дууууже м‘яке та слухняне.

На вигляд волосся більш здорове та сяюче.

Розкішний аромат зберігається ще декілька годин і тягнеться за мною шлейфом. Його легкі відголоски відчуваю і наступного дня.

Загалом результатом я дуже задоволена. Волосся правда стало виглядати набагато краще, ніж було ДО. Тобто дійсно я отримала результат з першого використання ❤️‍🔥

Під час другого використання я нанесла лише змивну сироватку, яку витримала за інструкцією та змила. Шампунь використовувала зовсім інший, не з лінійки. Незмивну маску також не використовувала.

Отож сироватка чудово розгладила волосся, зволожила його, чим цілковито замінила маску/кондиціонер.

І так, мої попередні думки підтвердилися - навіть лише з одним засобом (змивною сироваткою) волосся виглядало шикарно. Живе, сяюче, розсипчасте, шовковисте.

Єдиний мінус, який я виділила для себе - волосся швидше забруднилося. Причому забруднилося по довжині всього за 2 дні, хоча можу спокійно ходити до 4 днів.

Отож маю розгладження, але швидше забруднення.

*заломи на волоссі через крабик за декілька годин носіння

Таке комбо мені сподобалося дещо менше.

Так, волосся після маски м'яке, але воно пушилось. Мені було недостатньо зволоження, живлення та обтяження.

При цьому я отримала гарний візуальний ефект - волосся таке ж сяюче.

До шампуню жодних нарікань. Навіть лише після нього волосся м'яке, це відчувається під час змивання.

Попереднє комбо мені сподобалося більше. Хоча, звісно ж, у найбільшому захваті я від використання УСІЄЇ лінійки відразу 🥰

Тут буду максимально чесною і прямолінійною.

Особисто я б купувала комбо:

АБО шампунь та змивну сироватку;

АБО змивну сироватку та незмивну маску.

Саме у такому комплексі засоби працюють гарно і їх достатньо для мого волосся.

1. Шампунь чудово промиває волосся, додаючи йому об‘єму. Чистота на 3-4 дні.

2. Змивна сироватка чудово розгладжує волосся, цілком може замінити маску та/чи кондиціонер. Гарно працює з іншим шампунем. Тому цим продуктом задоволена найбільше і особливо виділяю його.

Вона діє як ламінування в домашніх умовах, це відчувається навіть при змиванні складу з волосся.

3. Маску (Ґолден) я б навряд чи повторила. Хоча б лише через склад. Ну скудненьким він мені здається, враховуючи вартість. Хоча візуальний результат хороший. Лише не вистачає правильного обтяження і меншоі пухнастості.

4. Незмивна маска - ЧУДОВА. Вона дуже гарно розгладжує волосся! От від неї резуальтат крутезний, а витрата мінімальна. До того ж, але слугує як термозахист, що є значним плюсом, бо не треба налаштовувати інші засоби.

До речі, якщо вести мову про витрату продуктів, то УСІ вони дуже економічні. Це великий плюс, бо вистачить надовго.

Загалом я залишилася дуже задоволена лінійкою L’Oreal Professional Serie Expert Absolut Repair Molecular🖤

А як вам результат на моєму волоссі?)

18 квітня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
18 квітня, 2024