MAXIMOVA🌷

Ламелярна вода від L'Oreal

Ламелярна вода від L'Oreal

В лінійці «Hyaluron» з’явилось дві новинки:

  • це рідкий експрес-засіб з ефектом ламінації для волосся, що потребує зволоження та об’єму L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump 8 Second Wonder Water, про нього сьогодні і розкажу
  • та ще одна цікава баночка - це сироватка для шкіри голови L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure Oil Erasing, призначена для глибокого очищення шкіри голови від накопичених ороговілих клітин і забруднень. До неї я ще приглядаюсь😊

Одразу показую ефект після використання води на волоссі, бо це найцікавіший момент! А далі розкажу про продукт і свої враження👇

💜Ламелярна вода – це рідкий засіб схожий на воду, який має у собі наночастинки, здатні проникати вглиб волосків і відновлювати їх структуру.

💜Вона допомагає заповнити пошкоджені ділянки волосся, відновлюючи їх природну міцність і еластичність.

💜Одна з головних переваг ламелярної води полягає в її здатності створювати захисну плівку навколо кожного волоска. Ця плівка захищає волосся від впливу негативних факторів навколишнього середовища.

💜В складі міститься гіалуронова кислота, яка запобігає втраті вологи зсередини.

💜 Не містить силіконів та парабенів але зі спиртом.

Виробник рекомендує використовувати ламелярну воду Hyaluron Plump разом з іншими продуктами цієї серії: шампунем, бальзамом і маскою.

Я ж ввела це продукт в догляд, який наразі є в моїй рутині для волосся😎 Позначаю у використаних продуктах свої засоби.

  1. Спочатку промиваю шампунем два рази волосся.
  2. Потім наношу маску/або бальзам (у мене під рукою була бананова маска від Garnier, тому я її і взяла). Витримую 5-10 хв.
  3. Змиваю маску, обережно відтискаю волосся від води, розділяю його на дві половини і наношу ламелярну воду. Підставляю під низ волосся руку і відступаючи від коренів десь 10 см починаю зигзагними рухами наносити засіб опускаючись до кінчиків. Потім легенько «масажую» волосся, можу ще додатково прочесати гребінцем. По кількості засобу виробник рекомендує наносити 20 мл для тонкого чи нормального волосся та 40-60 млдля густого чи кучерявого. Я наношу по відчуттях, щоб все волосся було вкрите засобом. Спостерігаючи за розходом, можу припустити, що баночки мені вистачить десь на 8 застосувань точно!
  4. Витримую 1-5 хвилин.

*ламелярна вода не може замінити бальзам чи маску, не використовуйте як самостійний продукт, ефект буде не той (перевірено😅)

Потім перед сушінням наношу стандартно спрей та олійку.

Вода має дуже приємний аромат з нотами ягід, мандаринів, ванілі та сандалу, який залишається на волоссі. Протягом дня я його відчуваю, і мені це подобається бо аромат легкий і ненав’язливий.

Під час нанесення водички одразу відбувається легке нагрівання, яке триває декілька секунд. За цей час я якраз масажую волосся і допомагаю рівномірно по всій довжині розподілити продукт.

Після змивання вже відчувається, що волосся мякекньке і розплутане💜

Супер-спецефектів не сталось але дію ламелярної води все-таки помічаю!

Я власниця рівного, негустого, фарбованого волосся. З даним засобом воно однозначно виглядає краще👌

  • є легкий ефект ламінації, волосся рівне, гладеньке, м’яке і пружне, дуже приємне на дотик
  • обломані волоски по довжині менш торчать і «пухнастяться»
  • волосся менше плутається
  • продукт не обтяжує волосся, воно живе і розсипчасте
  • щодо ефекту інтенсивного блиску не знаю, можливо трошки більше сяє при хорошому освітленні.

Засобом я залишилась задоволена. Але маю сказати - це не обов’язковий продукт до покупки, ви цілком можете обходитись без нього. Проте це класний додатковий доглядовий засіб! Якщо ви любите філери в одноразових саше - то ця ламелярна вода вам сподобається. Продукт працюючий за доступною ціною.

Раджу спробувати, якщо ви (так само як і я) любите різні плюшки для волосся🫶 А ще засіб сподобається власницям тонкого, тьмяного пошкодженого волосся.