wowmom

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Привіт, красуні!

Кожна жінка, яка один раз приймає рішення стати блондинкою, повинна пообіцяти собі - любити своє волосся і доглядати за ним. Адже, як не крути, висвітлене волосся = пошкоджене волосся.

В мене вже є фаворити в догляді за блондом, які працюють на всі 100%, але я була дуже рада протестувати професійну лінійку L'Oreal Professional Molecular Absolut Repair, яка, судячи з назви, направлена на відновлення волосся на молекулярному рівні. Що ж, перевіримо?

В цю серію входить шампунь, змивна сиворітка (яка дуже незвична по текстурі), та незмивна маска.
Лінійку Molecular Absolut Repair можна також доповнити бестселером бренду L'Oreal - золотою маскою Absolute Repair Golden.

Сьогодні ми поговоримо про кожен цей засіб окремо, і я вам покажу, як вони працюють на дуже пошкодженому волоссі.

#testmakeupclub

Цей шампунь має досить густу консистенцію, та приємний аромат професійної косметики. Незважаючи на те, що він на м'яких ПАВах, піниться чудово, та дуже економно витрачається. Після миття голови, одразу відчувається, що волосся якесь наче насичене, тому щоб добре змити шампунь, мені потрібно трохи більше часу, ніж зазвичай.

Але корені очищені добре, і свіжість тримається півтори дні стабільно. На вечір другого дня вже терміново хочеться знову помити волосся.

Має дуже цікаву текстуру - масляно-гелеву. Її треба невелику кількість нанести на вологе волосся, і добре розподілити. Час витримки - 3-5 хвилин. Після змивання, волосся таке приємно-слизьке на дотик, і дуже розгладжене. Мені навіть не знадобилося додатково наносити кондиціонер або маску, бо я вже відчула що догляду для мене достатньо.

Але майте на увазі, що ця лінійка змиває будь-яке тонування на блонді, і волосся стає бежевим. Так роблять всі відновлюючі засоби, які я знаю, тож це не дивно.

Виглядає волосся, після змивної сиворітки, просто бомбічно - воно гладеньке, добре розчісується і не плутається.

Має насичений східний аромат, який ще деякий час залишається на волоссі (в моєму випадку, не довго).
Одного саше 10 мл, мені вистачило на 2 рази. Наношу на кінчики, і розподіляю по всій довжині.

Кінчики виглядають більш дисциплінованими, і не стирчать в різні сторони. Звичайно, про супер відновлення мова не йде, адже волосся - нежива матерія, і якщо воно спалене, то допоможуть тільки ножиці, але візуально - дійсно ефект гарний. І якщо я побачу ще й накопичувальну дію, буде взагалі супер.

Справжній бестселер бренду Лореаль. Хтось її обожнює, і не уявляє без неї життя, хтось сварить. А сварить здебільшого через те, що у складі немає нічого інноваційного, лиш силікони і стабілізатори.

Красуні мої, я не хімік, і не розбираю складники більшості засобів, які мені підходять. Нема в цьому сенсу, адже по суті важлива ще й сама формула. Я дивлюся лиш на результат. А результат мене влаштовує. Не можу сказати, чи вартує маска своїх коштів, але досвід в мене з нею позитивний.

Вона має дуже красивий золотистий колір, густу кремову консистенцію, і приємний, для мене, аромат.

Тестувала я маску Absolute Repair Golden з іншим доглядом, щоб оцінити саме її дію (ну і щоб не було перебору).

Вона чудово підійшла моєму пошкодженому волоссю. Воно зволожене, м'яке, і чудово розчісується.

Пушок не зтирчить, волосинка лежить до волосинки - супер!

Тож, хочу подякувати команді Мейкап за можливість протестувати професійні засоби L'Oreal Absolute Repair, і сподіваюсь побачити на своєму волоссі не тільки красивий візуальний ефект, а ще й пролонговану дію.

Дякую за увагу 😘